Wild Republic koningspython slang - Rubberen Slang - 117 cm - Speelfiguren

4706640
15.75
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Wild Republic koningspython slang - Rubberen Slang - 117 cm - Speelfiguren
15.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit is een realistisch uitziende rubberen speelgoedslang in de vorm van een koningspython, met een indrukwekkende lengte van 117 centimeter. Deze speelgoedslang is ontworpen in de karakteristieke kleuren van een echte koningspython, namelijk zwart met geelbruine, ovale vlekken, wat zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Het materiaal van deze speelgoedslang is hoogwaardig PVC, wat niet alleen duurzaamheid en stevigheid garandeert, maar ook zorgt voor een flexibele en levensechte textuur. Hierdoor is de slang ideaal voor kinderen die van avontuurlijk en natuurgetrouw speelgoed houden.

Met zijn lengte van 117 centimeter is deze rubberen koningspython een opvallend en fascinerend stuk speelgoed dat kinderen urenlang kan vermaken. De gedetailleerde kleurpatronen en de realistische vormgeving maken het een perfect educatief hulpmiddel voor kinderen die meer willen leren over reptielen en de natuur.

Dit speelgoed is geschikt voor zowel binnen- als buitenspel, waardoor kinderen de mogelijkheid hebben om hun verbeelding de vrije loop te laten en allerlei spannende avonturen te beleven. De rubberen koningspython is ook een geweldige toevoeging aan thematische speelsets of als decoratie voor bijvoorbeeld een junglefeestje.

Samengevat biedt deze realistisch ogende, rubberen speelgoedkoningspython van 117 centimeter lang, gemaakt van duurzaam PVC met zwart en geelbruine, ovale vlekken, eindeloos speelplezier en educatieve waarde voor kinderen van alle leeftijden.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 tot 99 jaar
  • EAN: 0092389207750
  • Materiaal: Rubber

Beoordelingen

Gesponsorde producten