Tuinkabouter - Vissend - 37 cm - Kunststof - voor binnen en buiten - grappige tuinkabouter - Tuinbeelden

1899822
40.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Tuinkabouter - Vissend - 37 cm - Kunststof - voor binnen en buiten - grappige tuinkabouter - Tuinbeelden
40.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze vissende tuinkabouter, die in een ontspannen zittende houding is afgebeeld met een hengel stevig in zijn hand, heeft een hoogte van 37 cm. Het beeldje is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en weerbestendigheid. Dit betekent dat de kabouter bestand is tegen uiteenlopende weersomstandigheden zoals regen, zonlicht en wind, waardoor hij het hele jaar door buiten kan staan zonder dat zijn kleur of vorm verandert.

Het ontwerp van deze kabouter is zowel charmant als uniek. Zijn zittende houding en de manier waarop hij zijn hengel vasthoudt, geven hem een rustgevende en speelse uitstraling. Dit maakt hem een opvallende en amusante aanvulling op elke tuin, terras of balkon. Het gedetailleerde ontwerp van de kabouter, met zijn zorgvuldig geschilderde kleding en accessoires, draagt bij aan de speelse charme en het karakter van het beeldje.

Deze vissende tuinkabouter is niet alleen een geweldige manier om je eigen tuin op te fleuren, maar hij is ook een perfect cadeau voor tuinliefhebbers en kabouterfans. Of je nu een verjaardag, een housewarming of een andere gelegenheid viert, dit vrolijke en originele tuinkabouterbeeldje zal zeker in de smaak vallen bij degene die het ontvangt. Het voegt niet alleen visuele interesse toe aan de tuin, maar ook een vleugje humor en karakter.

Kortom, deze vissende tuinkabouter in zittende houding is een super originele en gekke toevoeging aan elke buitenruimte. Met zijn hoogte van 37 cm en zijn vrolijke uitstraling brengt hij niet alleen kleur en gezelligheid, maar ook een unieke sfeer die elke tuin, balkon of terras opvrolijkt. Of je nu een fan bent van tuinkabouters of gewoon op zoek bent naar een leuk accent voor je tuin, deze kabouter is een uitstekende keuze.

Voordelen van dit artikel

  • Van duurzaam kunsstof
  • Voor binnen en buiten
  • Perfecte decoratie item

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8718758975250
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten