Talen Tools – Werkhandschoenen – Tuinhandschoenen – Polyester – Wit/roze – Nitrilcoating – Maat S

4647092
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Werkhandschoenen – Tuinhandschoenen – Polyester – Wit/roze – Nitrilcoating – Maat S
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak je tuin nog kleurrijker, zelfs wanneer je klusjes in de tuin uitvoert. Deze tuinhandschoenen van Talen Tools vallen op door het design. Dit fraaie patroon van bloemen met daarbij een witte basis, geven een vrolijke twist aan de werkzaamheden in de tuin. Om zweethanden te voorkomen bestaan de werkhandschoenen uit polyester. Polyester kenmerkt zich ook door de slijtvaste eigenschappen. Deze handschoenen zijn dan ook langdurig een aanwinst voor jouw tuinklus. Deze handschoenen zijn relatief klein. Met een maat S zijn ze daarom ook vooral geschikt voor de vrouwelijke handen. 

Tuinhandschoenen met nitril
De coating van nitril versterkt het polyester. Nitril heeft als eigenschap dat het olie- en vetbestendig is. Hierdoor zijn deze handschoenen niet alleen bruikbaar in de tuin. Ook voor schoonmaakklusjes in de garage of rond de auto, zijn deze handschoenen perfect geschikt. Zijn de handschoenen toch toe aan een schoonmaak? Was ze dan op een lage temperatuur in de wasmachine. Om het slijtvaste polyester nog langer mee te laten gaan, is het raadzaam om de handschoenen op te slaan op een locatie met kamertemperatuur en een normale vochtigheidsgraad. 

Waarom heb ik tuinhandschoenen nodig?
Ze sieren niet alleen jouw handen, ze helpen jouw handen ook tegen snijwondjes. Bovendien geeft deze handschoen je ook nog een betere grip. Hierdoor werk je preciezer en veiliger. Die hoge vingergevoeligheid staat je dan ook niet in de weg om handschoenen te dragen. Bovendien verminderen werkhandschoenen ook de kans op blaren, omdat er minder wrijving tussen de handen en het (tuin)gereedschap ontstaat. Door de uitgebreide testfase van deze handschoenen, ben je gegarandeerd van een comfortabele werkervaring. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools tuinhandschoenen

• Van slijtvast en ademend polyester
• Vet- en oliebestendig
• Kleurrijk en opvallend design

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439527

Beoordelingen

Gesponsorde producten