Talen Tools – Werkhandschoenen – Tuinhandschoenen – Polyester – Bloemendesign – Nitrilcoating – Maat S

4647093
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Werkhandschoenen – Tuinhandschoenen – Polyester – Bloemendesign – Nitrilcoating – Maat S
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met een vrolijk gevoel je tuinklus tegemoet? Deze kleurrijke tuinhandschoenen van Talen Tools vallen op door het fraaie design. Het design zorgt voor een fraai uiterlijk, de samenstelling van de handschoenen zorgt voor een comfortabele manier van werken. Het slijtvaste polyester beschikt bovendien over een ademend vermogen, waardoor je ook bij intensieve klusjes niet snel last krijgt van zweethanden. Deze handschoenen zijn met maat S geschikt voor de meeste vrouwelijke hoveniers en tuiniers. Heb je de handschoenen een tijdje niet nodig? Bewaar ze op een locatie met een normale temperatuur en vochtigheidsgraad. 

Wat is belangrijk bij de juiste tuinhandschoenen?
Handschoenen spelen een grote rol in het aangenaam tuinieren. Zo beschermen ze tegen snijwondjes en geven ze ook een aangename grip. Bovendien krijg je ook geen vieze handen wanneer je altijd tuinhandschoenen gebruikt. In de praktijk wil je dat deze handschoenen voelen als een tweede huid. Door de hoge vingergevoeligheid van dit model voelt het na een tijdje alsof je de handschoenen niet aan hebt. Hierdoor belemillimetereren ze je niet in de werkzaamheden die je in de tuin of op het terras uitvoert. 

Werkhandschoenen met een nitrilcoating 
De basis van polyester wordt versterkt met een nitrilcoating. Deze coating over de handschoen maakt het mogelijk dat deze werkhandschoenen van Talen Tools allround inzetbaar zijn. Zo gebruik je de handschoenen bijvoorbeeld in de tuin, maar ook in de garage. De nitrilcoating is namelijk bestand tegen vettigheid. Hierdoor is deze handschoen ook perfect voor klusjes waarbij er olie of vet aan te pas komt. De handschoenen zijn op een lagere temperatuur in de wasmachine te wassen. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools tuinhandschoenen

• Van slijtvast en ademend polyester
• Vet- en oliebestendig
• Kleurrijk en opvallend design

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439510

Beoordelingen

Gesponsorde producten