Talen Tools – Tuinhark – 14 tanden – Verzinkt – 35 cm – Essenhouten steel – 160 cm

3492191
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tuinhark – 14 tanden – Verzinkt – 35 cm – Essenhouten steel – 160 cm
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Last van een grote hoeveelheid afval in de tuin? De brede tuinhark van Talen Tools zorgt met zijn 14 tanden dat je in enkele harkbewegingen al een grote hoeveelheid afval bij elkaar harkt. Door het verzink stalen werkblad is het heel eenvoudig om gevallen bladeren, losse takjes en ander tuinafval te verzamelen. In tegenstelling tot kunststof varianten, is deze tuinhark wel sterk genoeg om ook wat zwaarder tuinafval bij elkaar te harken. Om je een groot harkbereik te geven, beslaat de steel een lengte van 160 centimeter. Let goed op dat je niet te veel jouw schouders overstrekt tijdens de werkzaamheden. De steel is lang genoeg om ook met een normale werkhouding (rechte rug en ontspannen schouders) een groot bereik te creëren. 
 
Tuinhark onderhouden
De steel bestaat uit essenhout. Deze houtsoort is van nature al enorm sterk. Om deze kwaliteiten langer te laten floreren, is er een waxlaag aangebracht. Deze wax dringt tot diep in het hout door, waardoor nattigheid en viezigheid worden afgestoten. Hierdoor verklein je de kans op houtrot. De kans op een scheur of breuk is zo nihil. Ook het staal is verder versterkt tegen de aantasting van roest. De verzinkte kwaliteiten zorgen voor een langere levensduur. Wil je zelf ook het metaal beschermen? Reinig na gebruik de hark en droog het af. Eventueel voorzie je het metaal van een laagje olie of een teflonspray, zodat roest geen kans krijgt. 

Tuinhark inzetbaar als grindhark
Dit model helpt je niet alleen met het verzamelen van tuinafval uit je borders en tuin. Zo gebruik je de platte zijde bijvoorbeeld voor het vlak maken van grond in je moestuin. Ook gebruik je de hark als egaliseerhark. De 14 verzinkt stalen tanden zijn sterk genoeg om ook wat kluiten in de tuingrond te breken. Bovendien zijn ze ook sterk genoeg om te dienen als grindhark. Zorg dat jouw grindpad er weer vlak en geëffend bijligt, door regelmatig de tuinhark van Talen Tools bij de hand te nemen.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools tuinhark

• Van sterk verzinkt staal
• Met 14 tanden en een breedte van 35 centimeter
• Sterke gewaxte essenhouten steel van 160 centimeter 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448071215
  • Afmeting (cm): 8x36x169 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1220.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten