Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 18 centimeter – Zonder steel

3802693
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 18 centimeter – Zonder steel
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Onkruid verwijderen uit je borders en ook nog eens de kwaliteit van de tuinbodem verbeteren? Deze verzinkt stalen schoffel van Talen Tools is 18 centimeter breed, waardoor je al snel een relatief grote oppervlakte schoffelt. De keuze voor verzinkt staal is een bewuste keuze. Dit staaltype is beter bestand tegen roest dan standaard staal. Omdat dit model zonder steel geleverd wordt, is het een ideale optie om jouw tuingereedschappen af te wisselen met je favoriete steel. Bovendien kan dit model ook gebruikt worden als vervanging van een kapotte schoffel, waarbij de steel zelf nog perfect intact is. 

Welke steel kies ik voor mijn schoffel?
Wat in eerste instantie belangrijk is, is de diameter van de steel. Deze schoffel sluit aan op stelen met een diameter van 28 millimeter. Qua lengte van stelen zijn er veel keuzes. Omdat er bij het schoffelen niet al te veel kracht nodig is, is het ook mogelijk om een relatief lange steel te gebruiken. Ervaar het voordeel van een lange steel wanneer je ook in lastig te bereiken plekjes schoffelt. In het assortiment van Talen Tools vind je losse stelen van essenhout. Deze stelen zijn sterk én zijn voorzien van een waxlaag. Deze laag helpt ter bescherming tegen water en vuil.  

Het geheim van schoffelen
Schoffelen hoeft niet zwaar te zijn. Een comfortabele werkhouding voorkomt dat je uiteindelijk fysieke ongemakken ervaart. Wat daarbij belangrijk is? Een rechte rug én de juiste hoek van de armen. Schoffel van je af en houd daarbij je armen in een hoek van 90 graden. Schoffel niet te diep in de grond. De schoffelbeweging zorgt ervoor dat je vanzelf wat dieper in de grond komt. Deze verzinkt stalen uitvoering is geschikt voor lichtere grondsoorten. Voor professioneel gebruik in zwaardere grond is een gesmeed stalen alternatief een betere optie. 
 
Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schoffel

• Van verzinkt staal
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter
• Schoffelen met een werkbreedte van 18 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448182188
  • Afmeting (cm): 4x18x26 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten