Randloze wandcloset kort 49 cm Wit met bidetfunctie en Tornado spoeling LuxeBath

4693743
209.88
Je kunt 41 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ECD-Germany
4,2 Sterren
Randloze wandcloset kort 49 cm Wit met bidetfunctie en Tornado spoeling LuxeBath
209.88
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Productbeschrijving:
Ervaar ultiem comfort en hygiëne met het hangende toilet met bidetfunctie en Tornado spoeling!

Het grote voordeel van een rimless toilet is duidelijk: vuil is zichtbaar en kan dus gemakkelijk worden verwijderd.
Dit moderne hangende toilet maakt indruk met zijn innovatieve technologie, elegante design en maximale hygiëne. De krachtige Tornado spoeling zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, terwijl het soft-close toiletdeksel een geruisloze sluiting garandeert. Het toilet heeft ook een praktische bidetfunctie. Dankzij de nano-coating blijft je toilet lang schoon en glanzend.
De krachtige spoeling kan al het vuil verwijderen en de 360° spoeling zonder dode hoeken kan elke hoek van het toilet bereiken, waardoor bacteriegroei effectief wordt verminderd en het toilet hygiënischer en gezonder in gebruik is.
Het unieke bakproces geeft het wandcloset zijn speciale glazuur, dat niet alleen het eigenlijke keramiek beschermt tegen alledaagse ongelukjes, maar er ook voor zorgt dat water en dus kalk er gemakkelijk vanaf rollen, zodat vuil (en de bijbehorende bacteriën en ziektekiemen) geen kans hebben om te blijven plakken.
Het keramiek van het toilet wordt gebakken in een speciaal proces, wat de enige manier is om het toilet te voorzien van het zogenaamde lotuseffect, een belangrijk hygiënisch voordeel. Dit vrijwel niet-poreuze keramische glazuur is vuilafstotend en voorkomt de vorming van ziektekiemen overal waar het toilet is geglazuurd. Maar niet alleen het keramische sanitair is eersteklas, ook de toiletzitting is eersteklas, want deze is niet gemaakt van eenvoudig plastic, maar van duroplast en is daarom veel duurzamer dan zittingen van puur plastic.
Het enige wat je hoeft te doen is de knop op de verbinding tussen het deksel en het toilet met beide handen ingedrukt te houden en omhoog te trekken om het deksel gemakkelijk te verwijderen, wat handiger is voor het schoonmaken.
Ons wandcloset is niet alleen stijlvol en modern, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Het randloze ontwerp zorgt ervoor dat er geen vervelende kalkaanslag ontstaat, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.
De installatieset is natuurlijk inbegrepen, net als de toiletzitting, die een soft-close mechanisme heeft en ook afneembaar is.

Voordelen in een oogopslag:
Bidetfunctie: Het ingebouwde bidet tilt het toilet naar een hoger niveau van comfort en luxe.
Effectieve spoeling: De innovatieve Tornado spoeling reinigt het toilet grondig en hygiënisch zonder veel water te gebruiken.
Stille sluiting: Het Softclose toiletdeksel sluit zacht en geruisloos, wat vooral gunstig is tijdens rustige nachtelijke uren.
Gemakkelijk schoonmaken: De afneembare toiletbril maakt schoonmaken moeiteloos, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
Maximale hygiëne : De nano-coating op het oppervlak van het toilet voorkomt de ophoping van vuil en bacteriën en zorgt zo voor duurzame hygiëne.
Elegant design : Het moderne design van het wandcloset past harmonieus in elke badkamer.
Eenvoudige installatie : De installatie van het wandcloset is bijzonder eenvoudig dankzij het meegeleverde installatiemateriaal en de gedetailleerde instructies.
Milieuvriendelijk: Met ons randloze wandcloset bespaar je niet alleen ruimte, maar ook water. De zuinige spoeltechnologie zorgt voor een efficiënt gebruik van water, wat goed is voor het milieu en je portemonnee.

Dit wandcloset is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan hygiëne, comfort en modern design.

Kenmerken:
Randloos wandcloset met bidetfunctie
Krachtige Tornado spoeling
Glanzend oppervlak

Productspecificaties

  • Merk: LuxeBath
  • EAN: 4064649198654
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 49x36x36 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten