Princess 358450 Slimme DC ventilator - App-gestuurd - 40 cm

4642777
129.99
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Princess
3,9 Sterren
Princess 358450 Slimme DC ventilator - App-gestuurd - 40 cm
129.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Princess 358450 Slimme DC ventilator is met zijn 24 snelheidsinstellingen (300 - 1050 tpm) de ultieme koeloplossing voor elke ruimte. Met de inbegrepen timerfunctie en afstandsbediening is het bedienen van deze torenventilator een fluitje van een cent. Of je nu de voorkeur geeft aan een zachte bries of een krachtige luchtstroom,deze ventilator kan het allemaal. Daarnaast biedt hij vier windstanden - normaal,natuurlijk,slaap en slim - om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Krachtige koeling
De Slimme DC ventilator is ontworpen om efficiënte koeling in elke kamer te bieden. Met een vermogen van 30 watt en een oscillatie van 90 m² zorgt hij voor een breed gebied waarin koele lucht wordt gecirculeert. De 24 instelbare snelheden stellen je in staat om de luchtstroom aan te passen tot 2976 m²/u,terwijl de vier windstanden veelzijdige koelopties bieden. Of je nu een constante bries,een natuurlijke wind simulatie of een zachte luchtstroom voor een goede slaap nodig hebt,deze torenventilator heeft de juiste instelling voor jou. Ervaar een verfrissende en comfortabele omgeving met de Princess DC ventilator.

Handige bediening
Het bedienen van de Slimme DC ventilator is super eenvoudig. De timerfunctie (1-24 uur) stelt je in staat om de ventilator automatisch uit te schakelen na een bepaalde periode,zodat je kunt genieten van een koele bries zonder je zorgen te maken dat hij te lang aan blijft staan. De afstandsbediening voegt nog meer gemak toe,waardoor je de instellingen moeiteloos kunt aanpassen vanaf de bank of je bed. Met de app kun je de ventilator overal vandaan bedienen. Niet meer opstaan om handmatig de ventilatorsnelheid of de windmodus te wijzigen! Blijf in controle en geniet van een moeiteloze koelervaring met deze gebruiksvriendelijke ventilator.

Veelzijdig en handig
De ventilator beschikt over een bedieningspaneel voor eenvoudige toegang tot alle instellingen,evenals een afstandsbediening voor extra gemak. Door zijn compacte formaat van 40 cm en strak ontwerp is hij geschikt voor elke kamer in je huis. Bovendien werkt hij stil (56 dB),wat zorgt voor een ongestoorde ervaring. Het oscillerend bereik van 90 m² zorgt voor een ruime koeldekking.

Wat zit er in de doos?
Ventilator,afstandsbediening,handleiding

Redenen om voor de Princess 358450 Slimme DC ventilator te kiezen:

  • Aanpasbare windinstellingen en snelheden
  • Handige timerfunctie en afstandsbediening
  • Compact formaat voor eenvoudige plaatsing in elke kamer
  • Inclusief gebruiksvriendelijke afstandsbediening
  • Handige timerfunctie voor moeiteloze bediening

Productspecificaties

  • Merk: Princess
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8712836979482
  • Geluidsniveau (db): 65
  • Tijdklok (timer): Ja
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten