Princess 348485 Infraroodpaneel – 480W Elektrische Verwarming met Slimme Thermostaat, Timer & Open Raam Detectie - Zwart

4744037
199.99
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Princess
4 Sterren
Princess 348485 Infraroodpaneel – 480W Elektrische Verwarming met Slimme Thermostaat, Timer & Open Raam Detectie - Zwart
199.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Princess 348485 Infraroodpaneel Efficiënt, zuinig en duurzaam infraroodpaneel

Kies voor dé duurzame, snelle en efficiënte oplossing om jouw leefruimte op een comfortabele temperatuur te brengen met de Princess 348485, hét nieuwe infraroodpaneel. De werking is vergelijkbaar met die van de zon: de infraroodstralen van het paneel verwarmen de lichamen, voorwerpen en wanden van de ruimte waarin de verwarming staat en deze reflecteren en verspreiden op hun beurt de warmte. Als gevolg hiervan is er minder luchtcirculatie, veroorzaakt dit type radiator minder stof en huismijt en droogt het de lucht niet uit, wat helpt om het risico op aandoeningen van de luchtwegen en allergieën te verminderen. Bovendien wordt de warmte gelijkmatiger verspreid, met minder warmteverlies. Infraroodverwarming zorgt voor een snelle temperatuurstijging en zachte warmte. Je zit dus vrij snel weer in een comfortabele kamer, zonder dat de verwarming te veel energie verbruikt.

Boordevol slimme functies

Met de ingebouwde thermostaat van het Princess 348485 infraroodpaneel heb je de kamertemperatuur nauwkeurig en volledig onder controle. Deze elektrische kachel zit boordevol slimme functies: dankzij de timer kun je hem voor 24 uur instellen, zodat hij na de gekozen tijd automatisch uitschakelt. Met de wekelijkse programmeerfunctie kun je hem zelfs elke dag anders instellen, afhankelijk van je gewoontes. Werk je thuis op bepaalde dagen van de week? Je kunt je elektrische radiator zo instellen dat hij je kantoor verwarmt op de tijden die jij kiest, op de dagen dat je thuis werkt.

Dat is nog niet alles: dit infraroodpaneel controleert ook de kamertemperatuur en detecteert open ramen. Wanneer je verwarming een abnormale temperatuurdaling detecteert, regelt hij zijn eigen temperatuur, zodat je niet onnodig verwarmt.

Makkelijk te bedienen via app, scherm én afstandsbediening: Gemak in Jouw Handpalm

Je kunt je slimme verwarmingspaneel niet alleen bedienen via het gebruiksvriendelijke scherm of op afstand met de afstandsbediening, maar ook vanaf je smartphone. Download hiervoor de gratis Princess Home app. De mogelijkheden zijn dan eindeloos: zet de infraroodstraler aan vanaf je werkplek voor een comfortabel thuiskomen bij terugkomst, regel de temperatuur (0 tot 50°C), programmeer de timer en stel zelfs je weekprogramma's samen. Je kunt het allemaal op afstand doen. Je kunt ook stembediening met Siri gebruiken om je instellingen in te stellen. Zo kun je altijd de bedieningsmethode kiezen die het beste bij je past.

Goed om te weten

Met zijn 480 W kan deze radiator effectief een kamer van 12 m² verwarmen. De warmte wordt opgeslagen en vervolgens uitgestraald door de lichamen, oppervlakken en meubels die het infraroodpaneel omringen, zodat ze gelijkmatig over de hele kamer wordt verdeeld. Bovendien blijft het gevoel van warmte langer nadat het apparaat is uitgeschakeld.

Deze infraroodverwarming heeft een veiligheidsschakelaar, kinderslot en oververhittingsbeveiliging.

Dit infraroodpaneel kan aan de muur worden bevestigd of op de vloer worden geplaatst voor vast gebruik of als extra verwarming. Je kunt het dus installeren op de manier die het beste bij je past. Het paneel wordt geleverd met voetjes. Steek de stekker van het paneel in het dichtstbijzijnde stopcontact met behulp van de kabel van 1,5 m. Reflecterende oppervlakken zoals glas, spiegels en gladde tegels reflecteren geen warmte. Het wordt daarom niet aanbevolen voor gebruik in kamers met dit soort oppervlakken. Dit paneel kan echter wel in een badkamer worden gebruikt dankzij de IP44-beschermingsgraad.

Het Princess infraroodpaneel is compatibel met 2,4 GHz single-band WiFi-netwerken. De bijbehorende Princess Home app is gratis beschikbaar op Android of iOS.

Productspecificaties

  • Merk: Princess
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8712836995925
  • Verstelbare thermostaat: Ja
  • Vermogen (Watt): 450.0
  • Aantal snelheden: 50
  • Aantal standen: 50
  • Automatische uitschakeling: Ja
  • Tijdklok (timer): Ja
  • Oververhittingsbeveiliging: Ja
  • Temperatuur veiligheid: Ja
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 90x11x60 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 11.0
  • Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU: Smartwares Group
  • Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU: Swaardvenstraat 65
  • E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU: marketplaces@smartwaregroup.com
  • Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU: 0135940300
  • Omvalbeveiliging: Ja
Gesponsorde producten

Beoordelingen