Plasticforte Waterkan met deksel - 1L - fuchsia - kunststof - Schenkkannen

3690183
10.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Plasticforte Waterkan met deksel - 1L - fuchsia - kunststof - Schenkkannen
10.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar een schenkkan die tegen een stootje kan? Deze transparante schenkkan met fuchsia roze deksel is gemaakt van stevig kunststof en heeft een inhoud van 1 liter.

Met deze schenkkan ben je klaar voor de zomer. Serveer met deze karaf met fuchsia deksel bijvoorbeeld water, sap, een cocktail of gebruik hem als limonade kan op een warme zomer dag. De schenkkan heeft een formaat van L16 x B12 x H18 cm en daarmee een inhoud van 1 liter. Dit formaat past in de meeste koelkastdeuren.

Voorzien van een deksel

Deze schenkkan of limonade kan is ideaal voor buitenshuis. De kan is namelijk van stevig kunststof, dus kan deze tegen een stootje. Bovendien is de kunststof karaf voorzien van een afneembare deksel, waardoor er geen insecten in je drinken terecht komen. De deksel is bovendien handig, wanneer er ijsklontjes of ingredienten in de kan zitten, die je bij het inschenken niet in je glas wilt hebben.

Voordelen van dit artikel

  • Handig om te gebruiken tijdens een feestje
  • Makkelijk om mee te nemen op vakantie
  • Inclusief deksel

PlasticForte
Bij PlasticForte streven ze ernaar om aan alle behoeften van elk huishouden ter wereld te voldoen. Het merk biedt een uitgebreid assortiment plastics in de categorieen: opbergen, keuken, schoonmaak, tuinieren, badkamer en huisdieren. Het hele productieproces hebben zij in eigen beheer, waardoor de kwaliteit hoogwaardig is en de producten onderhevig zijn aan de strengste kwaliteitscontroles.

Productspecificaties

  • Merk: Forte Plastics
  • EAN: 8720576951507
  • Inhoud (cl): 100.0
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen