Partydeco Kerstster - goud - 70 cm - decoratie ster - karton -lampion - Kerststerren

4706780
12.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Partydeco Kerstster - goud - 70 cm - decoratie ster - karton -lampion - Kerststerren
12.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kerstster decoratie ster lampion in de kleur goud. Met een indrukwekkende diameter van 70 cm en een diepte van ongeveer 15 cm, is deze 5-puntige ster een opvallend decoratiestuk dat perfect is voor het versieren van je huis tijdens de feestdagen.

Gemaakt van spiegelkarton, weerspiegelt de ster het licht prachtig, waardoor een sprankelende ambiance ontstaat. De kerstster wordt geleverd als een plat pakket en kan eenvoudig door jou worden uitgevouwen en vastgezet met de bijgeleverde clip, waardoor de installatie snel en gemakkelijk is. Het gouden touw is al bevestigd, zodat je de ster direct kunt ophangen waar je maar wilt. Of je nu je woonkamer, de eettafel of de ingang wilt versieren, deze decoratieve kerstster voegt een elegante en feestelijke uitstraling toe aan elke ruimte. Maak je kerstdecoratie compleet met deze schitterende kerstster en laat je huis stralen in de feestelijke sfeer van de kerstperiode!

PartyDeco
Een feest zonder versiering is niet meer dan een gewone bijeenkomst. Daarom biedt het merk PartyDeco de leukste versiering van Europa. Zij hebben een assortiment van ruim 5.000 unieke producten voor iedere verjaardag, bruiloft, eerste communie en andere speciale feestgelegenheid.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8719538707719
  • Kleur: Goudkleurig
  • Materiaal: Karton
Gesponsorde producten

Beoordelingen