Luca Lighting Touw lichtsnoer - 10 bolletjes - 815 cm - warm wit - Lichtsnoeren

4708760
26.49
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Luca Lighting Touw lichtsnoer - 10 bolletjes - 815 cm - warm wit - Lichtsnoeren
26.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Feestverlichting touwverlichting met 10 bolletjes en 50 leds. Verlicht je feesten en bijeenkomsten met de stijlvolle en sfeervolle party verlichting. Deze feestverlichting met 10 warm witte bolletjes is perfect voor het maken van een gezellige en feestelijke sfeer.. Lengte: Met een totale lengte van 815 cm biedt deze verlichting voldoende bereik om grote ruimtes te verlichten, zoals tuinen, terrassen, feesttenten, of binnenshuis in woonkamers en feestzalen.

Aantal Lampen: De verlichting bestaat uit 10 bolletjes, elk voorzien van warm witte LEDs die een gezellige en warme gloed verspreiden. De bolletjes zijn gelijkmatig verdeeld over het touw voor een evenwichtige verlichting.

Aantal LEDs: Elke bolletje bevat 5 LED lampjes, wat neerkomt op een totaal van 50 LEDs. Dit zorgt voor een warm en aangenaam licht, ideaal voor feestelijke gelegenheden.

Materiaal: Gemaakt van kunststof.

Kleur Touw: Het touw heeft een rustieke bruine kleur, wat bijdraagt aan een natuurlijke en sfeervolle uitstraling die perfect past bij diverse decoratiestijlen.

Voeding: De verlichting werkt op een adapter, waardoor je een stabiele en constante stroomvoorziening hebt zonder je zorgen te maken over batterijen die leeg raken.

IP20 Classificatie: Deze feestverlichting heeft een IP20-classificatie, wat betekent dat het geschikt is voor binnengebruik of in een overdekt terras. Houd er rekening mee dat de verlichting beschermd moet worden tegen vocht en regen als je het buiten gebruikt.

Afmetingen: l815 x h9 x d6 cm

Voordelen van dit artikel

  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waardoor je de feestelijke sfeer kunt uitbreiden naar elke ruimte of gelegenheid
  • Eenvoudige Installatie: De touwverlichting is eenvoudig te installeren en aan te passen aan je gewenste opstelling, waardoor je snel en zonder gedoe een feestelijke sfeer geeft
  • Warm Witte Verlichting: De warme witte kleur van de bolletjes zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer, ideaal voor feesten en bijeenkomsten

Productspecificaties

  • Merk: Luca Lighting
  • EAN: 8718861683042
  • Aantal lampjes: 10
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 815 (L)
Gesponsorde producten

Beoordelingen