Interton Desktop Charger

4607862
179.99
Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,4 Sterren
Interton Desktop Charger
179.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een geweldig hoortoestel gaat niet alleen over geluid, maar zorgt er ook voor dat jouw hooroplossing naadloos in jouw leven past. Met Interton Move kun jij blijven gaan zo lang als jij wilt. Het beschikt over het eerste oplaadbare RIE (Receiver-In-The-Ear) hoortoestel van Interton met een ingebouwde lithium-ion batterij die tot wel 30 uur meegaat na slechts 3 uur opladen.

De bureaulader is een compact en stevig apparaat dat je gewoon in het stopcontact steekt. Het maakt gebruik van draadloos, inductief opladen, zonder dat er metalen contacten nodig zijn die na verloop van tijd kunnen corroderen.

Je hoeft alleen maar je hoortoestellen uit te nemen en in de lader te plaatsen totdat je ze weer wilt gebruiken. Visuele LED-indicatoren op de bovenkant van de RIE hoortoestellen knipperen langzaam tijdens het opladen en tonen een stabiel groen licht wanneer je hoortoestellen volledig zijn opgeladen.

Met Interton Move heb jij de vrijheid om te blijven genieten van het leven, zonder je zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van oplaadbare hoortoestellen. Bestel vandaag nog Interton Move en ervaar zelf de kracht om de wereld om je heen helder en moeiteloos te horen.

Productspecificaties

  • Merk: Resound
  • EAN: 5708296215850
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 100.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten