Infinity Goods Inklapbare Tafel - Vouwtafel - 180 x 70 x 74 cm - Campingtafel - Tuintafel - Draagbaar - Zwart

4654024
60.95
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Infinity-Goods
3,6 Sterren
Infinity Goods Inklapbare Tafel - Vouwtafel - 180 x 70 x 74 cm - Campingtafel - Tuintafel - Draagbaar - Zwart
60.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben jij op zoek naar een stevige, praktische en veelzijdige inklapbare tafel? Met de Infinity Goods inklapbare tafel haal je een uiterst functioneel en stijlvol meubelstuk in huis dat perfect is voor iedere gelegenheid. Of je nu extra tafelruimte nodig hebt voor een tuinfeest, een verjaardag, een BBQ of de camping, met deze handige klaptafel beschik je altijd over een betrouwbare oplossing. Dankzij het hoogwaardige HDPE-materiaal en het stevige ontwerp blijft de tafel altijd stabiel en beschikt deze over een indrukwekkende draagkracht van maar liefst 110 kg. De vouwtafel is weerbestendig en zowel binnen als buiten te gebruiken. Het zwarte design voegt een moderne touch toe aan iedere setting. Daarnaast is deze campingtafel gemakkelijk in te klappen en mee te nemen dankzij het lichte gewicht en het geïntegreerde handvat. Dankzij de Infinity Goods inklapbare tafel ben je voortaan altijd en overal optimaal voorbereid voor iedere situatie waarbij je extra tafelruimte nodig hebt!

Over de Infinity Goods Inklapbare Tafel

  • Stevig en robuust ontwerp
  • Hoogwaardig HDPE tafelblad en RVS constructie
  • Licht gewicht van slechts 10 kg
  • Draagkracht van maar liefst 110 kg
  • Weerbestendig en duurzaam
  • Ruimtebesparend ontwerp
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Stijlvol zwart ontwerp
  • Draagbaar dankzij handig handvat
  • Geschikt voor binnen en buiten

Hoogwaardige kwaliteit
De Infinity Goods kampeertafel is gemaakt van een stevig HDPE-materiaal en een roestvrijstalen constructie, wat zorgt voor een langdurige en duurzame gebruikservaring. Dankzij deze robuuste constructie blijft de tafel altijd stabiel, zelfs bij intensief gebruik. Met een draagkracht van maximaal 110 kg kun je de tafel voor allerlei doeleinden gebruiken, van feestjes tot kampeertochten. Dankzij de weerbestendige materialen kan deze campingtafel zowel binnen als buiten gebruikt worden en zal deze jarenlang meegaan!

Praktisch formaat
Met een afmeting van 180 (L) x 70 (B) x 74 (H) cm biedt deze klaptafel voldoende ruimte voor 6 tot 8 personen. Of je nu een extra tafel nodig hebt voor een groot diner of een werkruimte in je tuin wilt creëren, deze tafel voldoet aan al je behoeften. De tuintafel is ideaal voor feesten, BBQ's, kampeertrips en andere bijeenkomsten, waarbij je snel extra tafelruimte nodig hebt.

Eenvoudig te gebruiken
De Infinity Goods Inklapbare Tafel is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Je kunt de tafel in enkele seconden in- en uitklappen, waardoor je altijd snel een praktische oplossing hebt. Dankzij het geïntegreerde handvat en het lichte gewicht van slechts 10 kg neem je de campingtafel altijd gemakkelijk overal mee naartoe. Bovendien neemt de tafel wanneer deze ingeklapt is weinig ruimte in beslag, waardoor je deze eenvoudig kunt opbergen.

Eenvoudig schoon te maken
Dankzij het gladde waterafstotende oppervlak is de tafel eenvoudig schoon te maken. Vuil hecht zich slecht aan het materiaal, Een vochtig doekje eroverheen halen is al voldoende om de tafel gemakkelijk schoon te maken na gebruik. Dit maakt de tafel niet alleen praktisch, maar ook hygiënisch. Met de Infinity Goods inklapbare tafel ben je altijd goed voorbereid voor al je activiteiten.

Technische specificaties
- Merk: Infinity Goods
- Kleur: Zwart
- Afmetingen: 180 x 70 x 74 cm
- Gewicht inklapbare tafel: 10 kg
- Gewicht incl. verpakking: 11,2 kg
- Materiaal: HDPE (hoge dichtheid polyetheen)
- Draagkracht: Maximaal 110 kg
- Gebruik: Binnen en buiten
- Weerbestendig: Ja
- Opvouwbaar: Ja
- Handvat: Geïntegreerd
- Waterafstotend: Ja

Productspecificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • EAN: 8721022430621
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 70x70x74 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten