Fietsenrek van staal, 360° draaibaar/hoogteverstelbaar, tot 50 kg

4693649
46.51
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ECD-Germany
4,2 Sterren
Fietsenrek van staal, 360° draaibaar/hoogteverstelbaar, tot 50 kg
46.51
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Productomschrijving:
De ECD-Germany E-Bike Repair Stand combineert robuuste techniek met praktisch design. Gemaakt van duurzaam maar lichtgewicht staal, ondersteunt het moeiteloos tot 50 kg, wat stabiliteit biedt tijdens reparaties. De hoogteverstelling van het werkoppervlak van 1,05 tot 1,85 meter is naadloos en wordt aangevuld met een 360° draaibare framehouder die ergonomische werkposities bevordert.
De bediening wordt vergemakkelijkt door een snelontgrendeling die stevig past op standaardframes van 25 tot 40 mm. Een extra stabilisatiestang voorkomt onbedoelde stuurrotaties en zorgt voor een veilige werkomgeving. Een magnetische gereedschapslade in het ontwerp voorkomt het verlies van belangrijke componenten en houdt gereedschappen en smeermiddelen georganiseerd en binnen handbereik.
Ondanks de robuuste constructie en een brede basis met een diameter van 146 cm, weegt de standaard slechts 6,8 kg, wat zorgt voor moeiteloze mobiliteit en ruimtebesparende opslag. Dit maakt het de ideale metgezel voor zowel thuiswerkplaatsen als professioneel gebruik.
Gemaakt van hoogwaardig staal, garandeert deze reparatiestandaard duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij dagelijks gebruik. Een waardevolle investering voor fietsliefhebbers, of het nu recreatieve fietsers of ervaren monteurs zijn, die op zoek zijn naar efficiëntie en gemak bij hun reparatietaken.
Ontdek het ultieme gereedschap voor fietsliefhebbers - een combinatie van functionaliteit en gemak, perfect voor het optimaliseren van elke reparatie. Van de solide maar lichtgewicht constructie tot de veelzijdige hoogteverstelling en roterende framehouder, deze standaard past zich aan verschillende soorten fietsen aan zonder afbreuk te doen aan stabiliteit en hantering.
Een innovatieve snelspanner zet fietsen van alle maten snel en veilig vast, terwijl een extra bevestigingsstang ervoor zorgt dat ze stabiel blijven tijdens reparaties. De geïntegreerde gereedschapsbak met een magnetisch oppervlak voor schroeven en kleine onderdelen houdt de gereedschappen altijd georganiseerd en bij de hand, waardoor uitvaltijd wordt geminimaliseerd.
Gemakkelijk te verplaatsen en ruimtebesparend - deze standaard is niet alleen een gereedschap, maar een betrouwbare metgezel in elke werkplaats of opslagruimte. Vertrouw op het uitstekende vakmanschap en de materialen voor duurzaamheid om moeiteloos te voldoen aan de eisen van dagelijks fietsonderhoud.
Verbeter uw fietservaring met efficiëntie, stabiliteit en duurzame prestaties - investeer in de ECD-Germany E-Bike Repair Stand en profiteer van een soepel reparatieproces, of u nu een hobbyist of een professional bent.
Kenmerken:
Robuuste stalen constructie: Ondersteunt tot 50 kg gewicht voor stabiele reparaties.
In hoogte verstelbaar werkoppervlak: Van 1,05 tot 1,85 meter voor ergonomisch werken.
360° draaibare framehouder: Maakt flexibele werkposities mogelijk.
Snelontgrendeling voor frames: Past op standaardframes van 25 tot 40 mm.
Extra bevestigingsstang: Voorkomt onbedoeld draaien van het stuur tijdens het werken.
Geïntegreerde magnetische gereedschapsbak: Voorkomt verlies van schroeven en kleine onderdelen.
Licht en mobiel: Weegt slechts 6,8 kg en is gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.
Hoogwaardige stalen constructie: Garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Veelzijdig: Ideaal voor thuiswerkplaatsen en professionele toepassingen.
Leveringsomvang:
1x fietsmontagestandaard
Technische gegevens:
Materiaal: staal
Kleur: zwart
Afmetingen (LxBxH): 1040 x 1040 x 1030 mm
Maximale hoogte:

Productspecificaties

  • Merk: ECD Germany
  • EAN: 4064649007987
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 146x146x185 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten