DULA Pluizenverwijderaar - 13cm - Dierenhaar verwijderaar - Handmtatige verwijderaar - Ontpluizer

3944841
6.49
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchLabelStore.NL
4,1 Sterren
DULA Pluizenverwijderaar - 13cm - Dierenhaar verwijderaar - Handmtatige verwijderaar - Ontpluizer
6.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De DULA dierenhaar verwijderaar is de perfecte tool om het haar van je huisdieren te verwijderen van kleding, meubels en tapijten. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een comfortabel houten handvat dat gemakkelijk in de hand ligt. De pluizenverwijderaar heeft een speciale textuur die haar en pluisjes vastpakt en verwijdert. Het is gemakkelijk te gebruiken door simpelweg over het oppervlak te wrijven en het haar en pluisjes worden onmiddellijk verwijderd. Het is een geweldige tool voor mensen met allergieën, omdat het haar en pluisjes verwijdert die allergische reacties kunnen veroorzaken.
De borstel is gemakkelijk schoon te maken door het simpelweg af te spoelen onder de kraan en kan herhaaldelijk worden gebruikt zonder dat het zijn effectiviteit verliest. Met een breedte van 13cm is hij compact en gemakkelijk op te bergen, waardoor het een geweldige tool is om altijd bij de hand te hebben in huis.

Kenmerken:
- Handmatig
- Herbruikbaar

DULA Merk:
Maak uw werkdag gemakkelijk, efficiënt en leuk! Dat is ons doel met het merk DULA. Alle DULA-producten hebben dezelfde kwaliteitseisen als de bekende merken, tegen een scherpe, eerlijke prijs. Etiketten, labels, labelprinters en nog veel meer: het assortiment bevat een selectie van populaire kantoor- en facilitaire artikelen. Ontdek vandaag nog hoe hoe u met DULA uw werkplezier en productiviteit verhoogt en direct uw kosten verlaagt.

Productspecificaties

  • Merk: DULA
  • EAN: 8720847683298
  • Geschikt voor type huisdier: Alle
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 195x130x25 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten