Deluxe Opvouwbare Rollator

3722392
205.98
Je kunt 41 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Deluxe Opvouwbare Rollator
205.98
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Een Stijlvolle En Praktische Keuze

Met zijn moderne en stijlvolle ontwerp biedt de Deluxe AidApt Lichtgewicht Rollator een combinatie van functionaliteit en elegantie. Ontdek de geweldige functies van deze rollator die uw mobiliteit en comfort aanzienlijk kunnen verbeteren.

Opvouwbaar Ontwerp

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze rollator is het volledig platte vouwsysteem. Hierdoor kunt u de rollator gemakkelijk opbergen in kleine ruimtes of meenemen tijdens uw reizen. Het opvouwbare ontwerp maakt het een praktische keuze voor mensen die behoefte hebben aan flexibiliteit en mobiliteit.

Lichtgewicht en Sterk

De Aidapt Lichtgewicht Rollator is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het frame zowel lichtgewicht als duurzaam is. Dit maakt de rollator geschikt voor dagelijks gebruik en biedt het de nodige stabiliteit en ondersteuning.

Comfort en Gemak

Deze rollator is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. De anatomisch ontworpen handgrepen zorgen voor een goede grip en verminderen de belasting op uw handen en polsen. De luskabelremmen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruikers met artritis of verminderde kracht in de handen. Bovendien zijn de handgrepen verstelbaar, zodat u ze kunt aanpassen aan uw ideale hoogte.

Handige Functies

De Aidapt Lichtgewicht Rollator is uitgerust met een geïntegreerde canvasstoel waarop u kunt rusten tijdens het wandelen. De gewatteerde rugleuning zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Daarnaast beschikt de rollator over een handige wandelstokhouder en een afneembare boodschappentas, waardoor u uw persoonlijke spullen en boodschappen gemakkelijk kunt meenemen.

Kleurrijke Opties

Om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen, is de lichtgewicht rollator verkrijgbaar in verschillende kleuropties. Kies de kleur die het beste bij uw stijl en voorkeur past.

Ontdek de Deluxe AidApt Lichtgewicht, Aluminium vierwielige Rollator en ervaar het gemak, comfort en de vrijheid die het biedt. Met zijn moderne ontwerp en praktische functies is deze rollator een betrouwbare metgezel voor uw dagelijkse activiteiten.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 5021196785972
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 49x62x81 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 8800.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten