Decoris Sneeuwdeken - 2x - wit - 200 x 50 cm - polyester - Decoratiesneeuw

2242022
15.25
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Decoris Sneeuwdeken - 2x - wit - 200 x 50 cm - polyester - Decoratiesneeuw
15.25
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Setje van 2x stuks sneeuwdekens. Maak een magische winterse sfeer met deze sneeuwdekens van 200 x 50 cm, geleverd in een set van 2x stuks. Gemaakt van polyester, is dit sneeuwtapijt perfect voor het decoreren van je kerstdorp, het bekleden van de onderkant van je kerstboom of het maken van een sfeervolle sneeuw achtergrond. De zachte, witte stof geeft een realistisch sneeuw-effect en voegt direct een feestelijke touch toe aan elke ruimte. Of het nu voor decoratie in huis is of als achtergrond bij winterse displays, deze sneeuwdeken zorgt voor een gezellige kerstsfeer.

Voordelen van dit artikel

  • Perfect voor feestelijke decoraties – Ideaal voor het creeren van een magische kerst- en wintersfeer in huis of etalages.
  • Makkelijk te gebruiken – Lichtgewicht en eenvoudig te plaatsen of verplaatsen naar elke gewenste plek.
  • Veelzijdig in gebruik – Geschikt als onderkleed voor kerstbomen, sneeuwachtergrond voor displays of als sneeuwtapijt voor kerstdorpjes en winterse scenes.
  • Ruim formaat – Met afmetingen van 200 x 50 cm per deken, biedt dit sneeuwtapijt voldoende dekking voor grote decoraties zoals kerstdorpen en kerstbomen.

Decoris
Met het schitterende assortiment van Decoris maak je de Kerstdagen nog sfeervoller dan anders. Het assortiment van Decoris bestaat uit prachtige kerstboom decoraties, met o.a. guirlandes, kerstballen en kersthangers. Behalve kerstdecoraties, worden er onder het merknaam ook tuindecoraties, hangmatten, textielproducten en bieden zij een complete outdoor living collectie in alle prijsklassen.

Productspecificaties

  • Merk: Decoris
  • EAN: 8720147233414
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Polyester
Gesponsorde producten

Beoordelingen