Decoris Kerststukjes theelichthouders - 4x st - goud - D4,2 x L7,5 cm - ijzer - Kerststukjes

1995390
9.29
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Decoris Kerststukjes theelichthouders - 4x st - goud - D4,2 x L7,5 cm - ijzer - Kerststukjes
9.29
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Theelichthouders voor in een kerststukje. Voeg een vleugje elegantie toe aan je kerstdecoraties met deze prachtige gouden theelichthouders. Deze set bestaat uit 4x stuks theelichthouders in de kleur goud, elk voorzien van een stevige ijzeren pin, waardoor ze eenvoudig in een kerststukje of bloemstuk kunnen worden geplaatst. Met een diameter van ongeveer 4,2 cm en een lengte van 7,5 cm zijn deze theelichthouders perfect voor het maken van een sfeervolle ambiance. Het luxe gouden ontwerp geeft een warme en uitnodigende uitstraling, ideaal voor feestelijke gelegenheden zoals kerst, bruiloften of verjaardagen. Gemaakt van ijzer, zijn deze theelichthouders niet alleen stijlvol, maar ook stevig. Of je nu een romantische sfeer wilt creeren tijdens een diner of je tafel wilt versieren voor een speciale gelegenheid, deze gouden theelichthouders zijn een veelzijdige aanvulling op je decor.

Maak van je feestdagen een onvergetelijke ervaring met deze prachtige theelichthouders!

Voordelen van dit artikel

  • Stijlvolle Decoratie: Deze gouden theelichthouders voegen een luxe uitstraling toe aan elke kerstdecoratie of speciale gelegenheid, waardoor ze perfect zijn voor een elegante sfeer tijdens de feestdagen.
  • Gemakkelijk te Gebruiken: Elke theelichthouder is voorzien van een ijzeren pin, waardoor ze eenvoudig in een kerststukje of bloemstuk kunnen worden gestoken, zonder dat je extra hulpmiddelen nodig hebt.
  • Set van 4x stuks: De set theelichthouders biedt veelzijdigheid en mogelijkheden voor verschillende opstellingen, waardoor je gemakkelijk een prachtig tafereel kunt creeren.

Decoris
Met het schitterende assortiment van Decoris maak je de Kerstdagen nog sfeervoller dan anders. Het assortiment van Decoris bestaat uit prachtige kerstboom decoraties, met o.a. guirlandes, kerstballen en kersthangers. Behalve kerstdecoraties, worden er onder het merknaam ook tuindecoraties, hangmatten, textielproducten en bieden zij een complete outdoor living collectie in alle prijsklassen.

Productspecificaties

  • Merk: Decoris
  • EAN: 8719538111608
  • Kleur: Goudkleurig
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen