Decoris kersthanger sterren - 6x st - zwart - 7 cm - kunststof - Kersthangers

3603095
10.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Decoris kersthanger sterren - 6x st - zwart - 7 cm - kunststof - Kersthangers
10.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Setje van 6x stuks sterren kersthangers in de kleur zwart. Voeg een vleugje elegantie en glans toe aan je kerstdecoraties met deze set van kerstballen in de vorm van sterren. Elke ster heeft een diameter van 7 cm en is gemaakt van onbreekbaar kunststof, wat ze perfect maakt voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Deze betoverende sterren zitten in een mix van glanzende, matte en glitterafwerkingen, waardoor ze een prachtig visueel effect geven wanneer ze in je kerstboom hangen. Elke ster is versierd met sprankelende glitters en voorzien van een ophanglintje, waardoor ze gemakkelijk op te hangen zijn. Echter adviseren wij om kerstbalhaakjes mee te bestellen om ze gemakkelijker op te kunnen hangen in je boom. De sterren zijn ideaal voor het versieren van je kerstboom, kransen of andere feestelijke decoraties.

Decoris
Met het schitterende assortiment van Decoris maak je de Kerstdagen nog sfeervoller dan anders. Het assortiment van Decoris bestaat uit prachtige kerstboom decoraties, met o.a. guirlandes, kerstballen en kersthangers. Behalve kerstdecoraties, worden er onder het merknaam ook tuindecoraties, hangmatten, textielproducten en bieden zij een complete outdoor living collectie in alle prijsklassen.

Productspecificaties

  • Merk: Decoris
  • EAN: 8719538917064
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 2x7,5x7,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen