Blokker dienblad Japandi d32cm - creme

4351648
6.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Kies je kleur:

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker dienblad Japandi d32cm - creme
6.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje serene elegantie toe aan je serviescollectie met het Blokker Dienblad Japandi in een zachte crèmekleur. Dit prachtige dienblad combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op elke gelegenheid. Met een diameter van 32cm biedt dit dienblad voldoende ruimte voor het serveren van drankjes, hapjes, of zelfs decoratieve accenten.

Het Blokker Dienblad Japandi is ontworpen met aandacht voor zowel stijl als duurzaamheid. Het strakke ontwerp en de rustgevende crèmekleur brengen een gevoel van rust en harmonie in elke setting. Of het nu wordt gebruikt tijdens een feestje met vrienden of gewoon als decoratief element in huis, dit dienblad voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid.

Dankzij zijn veelzijdigheid past het Blokker Dienblad Japandi moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van modern tot Scandinavisch. De crèmekleurige afwerking voegt een tijdloze elegantie toe aan elke ruimte, terwijl het strakke ontwerp een gevoel van eenvoud en stijl uitstraalt.

Verrijk je serviescollectie met het Blokker Dienblad Japandi 32cm in crème en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en verfijning bij elke gelegenheid.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0015199
  • EAN: 8718827374250
  • Kleur: Crème
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 32x32x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten