Blokker dienblad Japandi 28cm - groen

4351647
4.99

Kies je kleur:

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker dienblad Japandi 28cm - groen
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje stijlvolle eenvoud toe aan je serveerervaring met het Blokker Dienblad Japandi in een frisse groene tint. Dit prachtige dienblad combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke gelegenheid. Met zijn strakke lijnen en rustgevende kleur brengt dit dienblad een vleugje natuurlijke schoonheid in huis.

Het Blokker Dienblad Japandi is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid. Met een diameter van 28cm biedt het voldoende ruimte voor het serveren van drankjes, hapjes of decoratieve accenten. Of het nu wordt gebruikt tijdens een gezellig samenzijn met vrienden of gewoon als decoratief element in huis, dit dienblad voegt een vleugje verfijning toe aan elke setting.

Dankzij zijn veelzijdigheid past het Blokker Dienblad Japandi moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van modern tot Scandinavisch. De frisse groene kleur voegt een levendige en uitnodigende sfeer toe aan elke ruimte, terwijl het strakke ontwerp een gevoel van elegantie en rust creëert.

Breng je serveerervaring naar een hoger niveau met het Blokker Dienblad Japandi 28cm in groen en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0015198
  • EAN: 8718827374243
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 28x28x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten