Benson Brievenbusborstel - zwart - kunststof - 340 x 79 x 7 mm - tochtwering/tochtafsluiter - Brievenbusonderdeel

4641915
8.49
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Benson Brievenbusborstel - zwart - kunststof - 340 x 79 x 7 mm - tochtwering/tochtafsluiter - Brievenbusonderdeel
8.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Benson Brievenbusborstel biedt een effectieve oplossing om tocht en kou buiten uw huis te houden, terwijl het toch een gemakkelijke doorgang voor post mogelijk maakt. Met zijn stijlvolle zwartte afwerking en duurzame kunststof constructie past deze brievenbusborstel perfect bij elke deur en geeft een verzorgde uitstraling aan uw entree.

Met afmetingen van 340 x 79 x 7 mm past deze borstel op de meeste standaard brievenbusopeningen, waardoor installatie een eenvoudige taak is. De borstel fungeert als een effectieve tochtwering en tochtafsluiter, waardoor uw huis geisoleerd blijft tegen ongewenste luchtstromen en energieverlies wordt geminimaliseerd.

De Benson Brievenbusborstel is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De hoogwaardige kunststof constructie zorgt voor een lange levensduur en vereist weinig tot geen onderhoud. Met dit eenvoudig te installeren en effectieve tochtwerende middel kunt u genieten van een comfortabel en energiezuinig huis, terwijl u tegelijkertijd een nette en georganiseerde uitstraling behoudt.

Voordelen van dit artikel

  • Effectieve tochtwering
  • Eenvoudige installatie
  • Duurzame en onderhoudsvriendelijke constructie

Benson
Bij het assortiment van Benson staat kwaliteit en veiligheid centraal. Het assortiment bestaat o.a. uit hand- en tuingereedschap, elektra, huishoudelijke artikelen, auto- en fietsaccessoires, leesbrillen, artikelen t.b.v. schilderen, campingartikelen, badkameraccessoires, zaklampen, batterijen, lijmen en kitten.

Productspecificaties

  • Merk: Benson
  • EAN: 8720812426370
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 34x0,7x7,9 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten