Cadorabo Hoesje geschikt voor Apple iPhone 15 Case in Paars geschikt voor MagSafe met cameralensbescherming

4618737
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Cadorabo Hoesje geschikt voor Apple iPhone 15 Case in Grijs geschikt voor MagSafe met cameralensbescherming Cadorabo Hoesje geschikt voor Apple iPhone 15 Case in Paars geschikt voor MagSafe met cameralensbescherming Cadorabo Hoesje geschikt voor Apple iPhone 15 Case in Zwart geschikt voor MagSafe met cameralensbescherming
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cadorabo Hoesje geschikt voor Apple iPhone 15 Case in Paars geschikt voor MagSafe met cameralensbescherming
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

DESIGN: Modern design en eersteklas functionaliteit voor een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

FUNCTIE: Onze telefoonhoes is speciaal ontworpen voor gebruik met MagSafe, zodat u eenvoudig magnetische accessoires zoals opladers, houders en meer kunt bevestigen. De praktische uitklapbare standfunctie ondersteunt u in uw dagelijks leven.

KWALITEIT: Bij de verwerking van dit hoesje zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt om het hoesje voor de mobiele telefoon zo robuust en duurzaam mogelijk te maken.

BESCHERMING: Mobiele telefoonhoes biedt uitgebreide bescherming voor uw apparaat. Het bedekt zowel de achterkant, zijkanten als randen om uw telefoon te beschermen tegen mogelijke schade. Er wordt een kleine ronde gehard bril meegeleverd om uw cameralenzen op de achterkant van uw telefoon te beschermen.

ANDERE: Ondanks de goede bescherming adviseren wij een beschermfolie voor het display. Deze biedt extra bescherming tegen krassen op het display en is verkrijgbaar in onze winkel. De afgebeelde smartphone is NIET bij de levering inbegrepen!

Cadorabo Hybride beschermhoes met TPU-siliconenrand en stevige achterkant, met standfunctie en kleine ronde geharde bril voor cameralenzen, hoes compatibel met MagSafe

De case is gemaakt van hoogwaardig duurzaam materiaal dat je telefoon beschermt tegen krassen, stoten en vallen. Het past perfect rond uw apparaat en biedt een veilige grip zonder afbreuk te doen aan het ontwerp of de functionaliteit. Dit hoesje biedt niet alleen uitgebreide bescherming voor uw telefoon, maar stelt u ook in staat het volledige potentieel van de MagSafe-technologie te benutten.

De sterke magnetische verbinding tussen het hoesje en het MagSafe-accessoire zorgt voor een veilige grip, terwijl het slanke ontwerp en het lichte gewicht geen afbreuk doen aan het algehele profiel van uw telefoon.

Daarnaast biedt het hoesje ook extra bescherming voor de achterkant van je mobiele telefoon. Het beschermt uw toestel tegen lelijke krassen en verlengt zo de levensduur van uw mobiele telefoon. Verder beschikt de koffer over een praktische standfunctie die geopend kan worden. Er wordt een kleine ronde gehard bril meegeleverd om uw cameralenzen aan de achterkant te beschermen.

+ Er is geen vervelende rubbergeur
+ de beschermhoes ligt zeer goed en antislip in de hand
+ Alle verbindingen zijn goed en vrij toegankelijk

Producteigenschappen/kenmerken:
+ exclusief ontwerp
+ Compatibel met MagSafe
+ opvouwbare standfunctie
+ inclusief gehard glas voor cameralenzen (achterkant)
+ Uitsparing voor camera en poorten
+ het gebruiksgemak is niet beperkt!
+ past zeer goed en is stabiel van vorm en onder belasting

Moderne beschermhoes gemaakt van antislip TPU + siliconen

Productspecificaties

  • Merk: Cadorabo
  • EAN: 4063758397163
  • Geschikt voor telefoon merk: Apple
  • Geschikt voor telefoon model: iPhone 15
  • Type hoesje: Back Cover
  • Kleur: Paars
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 15x8x1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 38.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten