Blokker spiegel Wave Velours 28,5x60

4351245
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker spiegel Wave Velours 28,5x60
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

Verrijk je interieur met de elegante uitstraling van de Blokker Spiegel Wave Velours in de afmetingen 28,5x60 cm. Deze prachtige spiegel voegt niet alleen diepte en ruimte toe aan elke kamer, maar dient ook als een verfijnd decoratief element. Met zijn golvende ontwerp en fluweelzachte afwerking brengt deze spiegel een vleugje stijlvolle luxe in je huis.

De Blokker Spiegel Wave Velours is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Het golvenpatroon en de velours bekleding zorgen voor een unieke en eigentijdse uitstraling die elke ruimte verfraait. Plaats deze spiegel in de hal, woonkamer of slaapkamer om een statement te maken en je interieur te verfraaien.

Met zijn veelzijdige ontwerp past de Blokker Spiegel Wave Velours moeiteloos bij verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Of je nu een minimalistische esthetiek nastreeft of een meer eclectische inrichting hebt, deze spiegel voegt een vleugje verfijning en glamour toe aan elke ruimte.

Breng een gevoel van luxe en verfijning in huis met de Blokker Spiegel Wave Velours 28,5x60 en geniet van de schoonheid en functionaliteit die het biedt.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0015190
  • EAN: 8718827374076
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: MDF
  • Afmeting (cm): 26,5x2x60 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1700.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten