Wondermooie dierenverhalen

4014844
25.18
Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Wondermooie dierenverhalen
25.18
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Magische Wereld van 'Oma Kakel vertelt - Wondermooie dierenverhalen'

Ben je op zoek naar een betoverend boek voor je kinderen? Dan is 'Oma Kakel vertelt - Wondermooie dierenverhalen' van Deltas precies wat je zoekt! Dit prachtige boek neemt je kinderen mee op een magische reis door de dierenwereld. Duik samen in de verhalen vol avontuur en leerzame moraal, verteld door de geliefde Oma Kakel.

Waarom 'Oma Kakel vertelt - Wondermooie dierenverhalen' kiezen?

Met 'Oma Kakel vertelt - Wondermooie dierenverhalen' geef je je kinderen de kans om te genieten van prachtige verhalen die hen ook iets leren. Dit boek bevat een verzameling van de mooiste dierenverhalen, geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Elk verhaal zit vol met fantasie en avontuur, maar heeft ook een leerzaam element.

Productdetails
  • Categorie: Boek
  • Merk: Deltas
  • Lengte: 22 cm
  • Breedte: 21 cm
  • Hoogte: 2 cm
Perfect voor Bedtijdverhalen

De verhalen in dit boek zijn perfect voor het slapengaan. Ze zijn kort genoeg om voor te lezen voordat je kinderen naar bed gaan, maar ook boeiend genoeg om hun fantasie te prikkelen. Bovendien geef je met deze verhalen je kinderen waardevolle levenslessen mee op een speelse manier.

Een Prachtig Cadeau

Zoek je een bijzonder cadeau voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? 'Oma Kakel vertelt - Wondermooie dierenverhalen' is een prachtige keuze. Het boek ziet er schitterend uit en de verhalen zijn tijdloos. Dit boek wordt ongetwijfeld een favoriet in elke kinderboekenkast.

Productspecificaties

  • Merk: Deltas
  • EAN: 9789044761832

Beoordelingen

Gesponsorde producten