Witselroller met Houder

3899303
18.95 16.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Yellow-Webshop
4,3 Sterren
Witselroller met Houder
18.95 16.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar een goede kwaliteit verfroller inclusief verfbeugel? Ga voor de VEBA verfroller super vestan 18 cm voor een optimaal resultaat.

Specificaties:
De VEBA verfroller super vestan heeft een midden klasse kwaliteit, en kan gebruikt worden op alle ondergronden. Het past op een beugeldiameter van 8 mm. Verfbeugel is bij de verfroller inbegrepen. De VEBA verfroller super vestan heeft twee rechte zijdes, en een afmeting van 18 cm. Het heeft een polyester dons vacht, waardoor het extra product kan opnemen. Toch op zoek naar een verfroller zonder verfbeugel? Bekijk ons aanbod voor meer mogelijkheden.

Gebruikswijze:
De VEBA verfroller super vestan heeft twee rechte zijdes en een afmeting van 18 cm, ideaal voor de behandeling van grotere oppervlakten. Het heeft een polyester dons vacht, en pluist niet. Hierdoor heeft het een grote verfopname en -afgifte, en is het onder andere geschikt voor het schilderen van muren en plafonds. Droge rollers nemen bij de eerste keer minder verf op, dus zorg dat de verfroller bij het eerste gebruik goed nat is. De VEBA verfroller super vestan is geschikt voor alle latex-, plafond- en muurverven.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8713884005758
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 6x18x6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 450.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten