Windlicht van glas met LED - Amber - 2 stuks

4632631
17.95 15.25
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Yellow-Webshop
4,3 Sterren
Windlicht van glas met LED - Amber - 2 stuks
17.95 15.25
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan je interieur met deze schitterende set van twee windlichten van glas met LED-verlichting in een prachtige zilveren afwerking. Deze windlichten zijn de perfecte keuze om je huis te verfraaien met een subtiel sprankelend accent en een sfeervolle gloed.

De set bestaat uit een groot en een klein windlicht, waardoor je de flexibiliteit hebt om ze op verschillende manieren te gebruiken en te combineren binnen je decoratiestijl. Plaats ze samen op een dressoir, vensterbank of salontafel voor een indrukwekkende uitstraling, of verspreid ze door de kamer voor een gevoel van samenhang en harmonie.

Het glazen design van de windlichten zorgt voor een prachtige verspreiding van het licht, terwijl de zilveren afwerking een vleugje glamour en verfijning toevoegt aan elke ruimte. De LED-verlichting binnenin straalt een warme en uitnodigende gloed uit, waardoor een gezellige sfeer ontstaat die ideaal is voor gezellige avonden thuis of speciale gelegenheden.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8718964163724
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Oranje
  • Materiaal: Glas
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 500.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten