Waxed canvas knielkussen - kniebeschermer

4690790
26.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gooische-Woonkamer
4,7 Sterren
Waxed canvas knielkussen - kniebeschermer
26.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Waxed canvas knielkussen - kniebeschermer

Bescherm uw knieën tijdens het tuinieren met dit duurzame en comfortabele waxed canvas knielkussen. Ontworpen om uw knieën te ondersteunen en te beschermen, is deze kniebeschermer ideaal voor iedereen die graag in de tuin werkt.

Kenmerken:

- Comfortabele Ondersteuning: Dit knielkussen biedt uitstekende demping en ondersteuning voor uw knieën, waardoor langdurig knielen minder belastend wordt.
- Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig waxed canvas, is dit knielkussen bestand tegen slijtage en eenvoudig schoon te maken.
- Waterbestendig: Het waxed canvas materiaal is waterbestendig, waardoor uw knieën droog en comfortabel blijven, zelfs op natte ondergronden.
- Handig en Draagbaar: Het kussen is lichtgewicht en voorzien van een handvat, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen en verplaatsen.
- Veelzijdig Gebruik: Perfect voor tuinieren, schoonmaken, doe-het-zelf projecten en alle andere activiteiten waarbij knielen nodig is.

Maak tuinieren comfortabeler met dit waxed canvas knielkussen. Het biedt de perfecte combinatie van duurzaamheid en comfort, zodat u zonder ongemak kunt genieten van uw tijd in de tuin. Voeg deze kniebeschermer toe aan uw tuinuitrusting en bescherm uw knieën bij elke klus.

Productspecificaties

  • Merk: Esschert Design
  • EAN: 8714982174056
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 50x25x4 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten