Watch Dogs: Legion - Ultimate Edition - PS4

4669079
29.57
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Watch Dogs: Legion - Ultimate Edition - PS4
29.57
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In Watch Dogs: Legion - Ultimate Edition voor PS4 ontdek je een futuristisch Londen dat wordt geteisterd door corruptie en onderdrukking. Neem het heft in eigen handen als lid van DedSec, een hacktivistische groep die strijdt voor vrijheid en gerechtigheid!

Deze inhoud krijg je bij de Watch Dogs: Legion - Ultimate Edition

Ontdek de ultieme versie van Watch Dogs: Legion! In deze editie krijg je niet alleen de volledige game, maar ook exclusieve content en seizoensgebonden uitbreidingen. De Ultimate Edition bevat de volledige game, de Season Pass met toegang tot nieuwe verhaallijnen en helden, en extra in-game items zoals outfits en wapens.

Season Pass

Deze editie van de game bevat de Season Pass, toegang tot een nieuwe game mode, wapens, outfits en missies en de mogelijkheid om te spelen als T-Bone, de legendarische hacker in een gloednieuwe campagne!

- Twee grote verhaallijnen: Bezoek oude vrienden en ontmoet nieuwe helden in een opwindend verhaal.
- Speel als vier nieuwe unieke speelbare helden met impactvolle nieuwe vaardigheden.
- 3 Extra DedSec-missies om je ervaring uit te breiden in Watch Dogs: Legion.
- De DedSec autoskin om je voertuigen aan te passen, beschikbaar bij de lancering.

Ultimate Pack

Hack, infiltreer en strijd tot Londen is bevrijd met het Ultimate Pack:

- Het Urban Jungle Pack bevat drie nieuwe personages: Lynx, Luipaard en Adder, met bijbehorende dierenmaskers en -outfits.
- Ontvang 4 weken VIP-status om sneller in-game valuta te verdienen.
- Het London Dissident Pack: ontgrendel drie nieuwe maskers en ga in stijl voorop in de strijd met het 'Sapphire Guard'-masker, het 'Cardboard Cyborg'- masker en het 'Distortion'-masker.

Over Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion speelt zich af in een dystopisch Londen in de nabije toekomst, waar de stad wordt gecontroleerd door een onderdrukkend regime en geavanceerde bewakingstechnologieën. Als lid van de hacktivistische groep DedSec is het jouw missie om de macht terug te geven aan de bevolking.

Speel als iedereen

Uniek aan deze game is de mogelijkheid om elke NPC (niet-speelbaar personage) in de stad te rekruteren en te spelen. Dit betekent dat je letterlijk iedereen, van een geheim agent tot een straatmuzikant, kunt inzetten in je strijd tegen de onderdrukking. Elke rekruteerbare inwoner heeft unieke vaardigheden en achtergronden, wat een ongekende diepgang en variatie aan de gameplay toevoegt.

Ontdek de levendige open wereld van Londen

Verken een gedetailleerd en levendig Londen in een dystopische toekomst. Van iconische bezienswaardigheden tot verborgen steegjes, elke hoek van de stad biedt nieuwe avonturen.

Strategische gameplay

Gebruik hacking, gevechten en stealth om je doelen te bereiken. Pas je speelstijl aan met een verscheidenheid aan gadgets en vaardigheden.

Upgrade naar de PlayStation5-versie*:

De PlayStation 4-versie van Watch Dogs Legion op Blu-ray Disc moet in de PlayStation5-console blijven om je zonder extra kosten toegang te geven tot de digitale PlayStation5-versie van Watch Dogs Legion, indien deze beschikbaar is.

*Hiervoor zijn een PlayStation 5, een Blu-Ray-kopie van het spel, een PlayStation Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk gameplay van Watch Dogs: Legion!

Productspecificaties

  • Merk: Ubisoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Ubisoft
  • EAN: 3307216137337
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten