VONROC Accu Bladblazer 20V - Axiaal model - Luchtsnelheid 129 km/u – Luchtvolume 7m3/min - Excl. accu & lader

4713025
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VONROC
4,4 Sterren
VONROC Accu Bladblazer 20V - Axiaal model - Luchtsnelheid 129 km/u – Luchtvolume 7m3/min - Excl. accu & lader
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Axiaal design, maximaal rendement

Op zoek naar een bladblazer die nét dat beetje extra geeft? Ga dan voor deze axiale accu bladblazer van VONROC! Bij een bladblazer met axiaal ontwerp wordt de luchtstroom recht over de as van het apparaat geleid, in plaats van zijwaarts zoals bij reguliere (centrifugale) modellen. Dit betekent dat er minder luchtverplaatsing nodig is voor meer blaaskracht, wat resulteert in hoger rendement en efficiënter batterijverbruik. Zo haal je het maximale uit elke acculading. Bovendien zorgt de axiale techniek voor een stabielere luchtstroom, wat bijdraagt aan meer gebruikscomfort. Met deze axiale bladblazer kies je voor kracht, stabiliteit en efficiëntie!

Compact, lichtgewicht en veelzijdig

Deze VONROC bladblazer is lichtgewicht, ergonomisch vormgegeven en voorzien van Softgrip, zodat je langdurig comfortabel kunt werken. Hij wordt geleverd met twee buizen, wat hem breed inzetbaar maakt. Wanneer je beide buizen monteert, fungeert het apparaat als krachtige bladblazer die geschikt is voor iedere ondergrond en zowel droog als nat blad en ander vuil moeiteloos en razendsnel bijeen blaast. Monteer je alleen de korte buis, dan heb je een effectieve en superkrachtige blazer in handen waarmee je snel en eenvoudig o.a. je werkplaats schoonmaakt. Zaagsel, stof en grover vuil zijn in een mum van tijd verdwenen. Daarnaast biedt deze configuratie ook de mogelijkheid om lichte sneeuw van de auto te verwijderen. Kortom, kies de juiste setup en blaas er lustig op los met deze krachtige alleskunner!

VONROC Accuplatform – Welk type accu kies jij voor je Bladblazer?

Deze bladblazer wordt geleverd zonder accu of oplader omdat het onderdeel is van het VONROC Accuplatform. Je kunt de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s en oplader optioneel bijbestellen. Wanneer je de bladblazer wilt combineren met andere machines uit het VONROC Accuplatform heb je aan één 20V accu met snellader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Goed om te weten

Op zoek naar een bladblazer met snoer? Bekijk dan eens onze Bladblazer 3300W. Deze 3-in-1 krachtpatser blaast met snelheden van 270 km/u, en heeft een zuig- en versnipperfunctie.

- Bladblazer 3300W | 3-in-1 - blazen – zuigen – versnipperen (LB501AC)

Specificaties

  • Voltage: 20V
  • Luchtsnelheid: 129 km/u
  • Luchtvolume: 7 m3/min
  • Gewicht: 1,22 kg
  • Inclusief accu: nee

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De Bladblazer (LB503DC) wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

  • 1 x Bladblazer 20V (LB503DC)

Productspecificaties

  • Merk: VONROC
  • EAN: 8717479101382
  • Vermogen (Watt): 20.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten