Velaryon Potje peuter - 2 kleuren - Groen - 3 in 1 - Potje met deksel - tot 21KG - WC verkleiner - Plaspotje

4666002
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Velaryon Potje peuter - 2 kleuren - Groen - 3 in 1 - Potje met deksel - tot 21KG - WC verkleiner - Plaspotje
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Snel Zindelijk worden met Stijl

Het peuter potje is een essentieel hulpmiddel bij het zindelijkheidstrainingproces van jouw kleintje. Met dit potje van Velaryon wordt het proces van zindelijk worden een stuk gemakkelijker en leuker voor zowel ouders als peuters.

Ontdek nu zelf waarom zoveel peuters gebruik maken van het peuter potje van Velaryon.

Multifunctioneel ontwerp voor moeiteloze zindelijkheidstraining en meer!

Dit peuter potje is veel meer dan alleen een potje - het is ook te gebruiken als wc-verkleiner! Zo wordt de overgang naar het 'grote mensen toilet' naadloos en voelt jouw peuter zich snel zindelijk. Maar dat is nog niet alles! De onderkant van het potje fungeert tevens als een stabiel opstapje. Hierdoor kan jouw kleintje eenvoudig zelfstandig op het potje klimmen en er weer vanaf stappen, waardoor ze een gevoel van onafhankelijkheid ontwikkelen tijdens de zindelijkheidstraining.

Stijlvol en Praktisch Peuter Potje - Voor een vlotte zindelijkheidstraining

Dit peuter potje is niet alleen handig, maar ook een lust voor het oog! Met zijn strakke en moderne ontwerp past het perfect in elke badkamer. De handige handgrepen aan de zijkant geven jouw kleintje extra steun tijdens het gebruik.

Gemaakt van duurzaam kunstleer (PU) voor de wc-bril, is het potje comfortabel en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het lichtgewicht en compact, waardoor je het eenvoudig kunt verplaatsen.

Veiligheid en stabiliteit gegarandeerd

De onderkant van het potje is voorzien van antislip-materiaal, waardoor het stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs op gladde vloeren. Dit voorkomt ongelukken en biedt extra gemoedsrust voor ouders. Bovendien fungeert de onderkant van het potje als een stabiel opstapje, waardoor jouw peuter gemakkelijk op en van het potje kan stappen zonder hulp.

Kies voor dit stijlvolle en praktische peuter potje om de zindelijkheidstraining van jouw kindje een prettige ervaring te maken! Het potje is ontworpen met aandacht voor comfort, veiligheid en gebruiksgemak, waardoor het de ideale keuze is voor een zorgeloze zindelijkheidstraining in stijl!

Ergonomisch ontwerp voor comfort

De ergonomische zitting biedt optimale rugondersteuning voor jouw peuter tijdens het zitten. Zo wordt de zindelijkheidstraining een prettige ervaring.

Kortom, dit peuter potje biedt alle benodigde functionaliteiten voor een succesvolle zindelijkheidstraining, met stijl en comfort. Het strakke design, de antislip-onderkant en praktische gebruiksmogelijkheden maken dit potje snel onmisbaar in jouw huishouden. Investeer in de toekomst van jouw peuter en maak de overgang naar zindelijkheid een prettige ervaring met de peuter pot van Velaryon.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij staan achter de kwaliteit van ons product en zullen daarom ook een 100% tevredenheidsgarantie aanbieden! Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ons dan direct een berichtje en we zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Productspecificaties

  • Merk: Velaryon
  • EAN: 8720813961252
  • Kleur: Groen
  • Afmeting (cm): 36x31 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten