Vdgarde Utah/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.

4689842
2599.00
Je kunt 519 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde Utah/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.
2599.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Utah/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.

Voeg een warme en gezellige sfeer toen aan jouw buitenruimte met de Utah/Keltex tuinset. De set is een prachtige combinatie Utah stapelbare tuinstoel met teakhouten armleuningen en de Alaska tuintafel met teakhouten tafelblad! De bruine kleur van teakhout zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. De tuinset is perfect om met een gezelschap van 6 personen te genieten van de gezelligste momenten in de tuin. Teakhout combineren met aluminium is helemaal volgens de laatste trends. Het unieke frame van de tuintafel zorgt voor een échte eyecatcher. Zie jij deze set al schitten in jouw tuin? Bestel de tuinset direct online! Liever eerst proef zitten? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. 

Eigenschappen Utah stapelbare tuinstoel 

De Utah stoel combineert op stijlvolle wijze aluminium, teakhout en textileen. Het stevige aluminium frame biedt een robuuste basis die weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht is, waardoor de stoel eenvoudig te stapelen is. De teakhouten details op de armleuningen voegen een elegante touch toe. De zitting is gemaakt van een textileen doek, een geweven nylon draad die zacht aanvoelt, waardoor je zelfs zonder kussen comfortabel kunt zitten.

Materialen Keltex tuintafel 

De Keltex tuintafel valt op door de combinatie van prachtig teakhout en een uniek aluminium frame. Het teakhouten tafelblad, een natuurlijk materiaal, kan na verloop van tijd vergrijzen en barstjes vertonen. Dit is normaal en draagt bij aan de charme van de tafel. Om de warme bruine kleur te behouden, kun je het hout behandelen met een teak protector. Een teak shield biedt extra bescherming tegen vuil en vocht. Het wordt afgeraden om de Keltex tuintafel af te dekken met een hoes, omdat teakhout moet kunnen ademen om vlekken te voorkomen. Met het juiste onderhoud kun je jarenlang genieten van deze tafel. Het tafelblad rust op een stevig aluminium frame, dat onderhoudsvriendelijk, roestbestendig en licht van gewicht is.

Deze set bestaat uit:
6x Utah stapelbare tuinstoel - Antraciet - Teak armleuning
1x Keltex tuintafel - teak/aluminium - antraciet - 265x101 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097336160199
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 46.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten