Vdgarde Stripe/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-330x101 cm.

4689847
2519.00
Je kunt 503 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde Stripe/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-330x101 cm.
2519.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stripe/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-330x101 cm.

Een tuinset met stapelbare tuinstoelen is ideaal en daarom mag de Stripe/Keltex tuinset niet ontbreken in jouw buitenruimte. De Stripe tuinstoel heeft een prachtig strak en open design, waardoor de buitenruimte ruimtelijk groter lijkt. Het unieke aan de stoel zijn de strepen die over het zitgedeelte lopen. Door het lichte gewicht zijn de stoelen eenvoudig te stapelen. De antracietkleur van de tuinstoel sluit perfect aan bij het antraciete aluminium frame van de Keltex tuintafel. De massieve poten en de buizen onder de tafel creëren een speels effect dat mooi samenkomt met de strepen op de tuinstoel. Het robuuste teakhouten tafelblad voegt een warme sfeer toe. Bestel de tuinset direct online! Liever eerst in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. 

Eigenschappen Stripe stapelbare tuinstoel 

De Stripe stapelbare tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Dit materiaal heeft voordelen zoals: licht van gewicht, stevig, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De Stripe tuinstoel kun je zorgeloos het hele jaar door buiten laten staan. Wil je de stoelen toch opbergen? Door het lichte gewicht zijn de tuinstoelen eenvoudig stapelbaar. De Stripe dining tuinstoel valt op door zijn chique antraciet kleur en open design. Het onderhouden van de tuinstoel is eenvoudig met een sopje groene zeep. 

Materialen Keltex tuintafel 

De Keltex tuintafel is vervaardigd uit de hoogwaarde materialen teakhout en een aluminium frame. Het teakhouten tafelblad is een natuurproduct. Hierdoor kan het materiaal na verloop van tijd vergrijzen of er kunnen barstjes ontstaan. Deze eigenschappen dragen bij aan de charme van een houten tafel. Gebruik een teak protector om de warme bruine kleur te behouden. Je kunt ook een teak shield aanbrengen voor extra bescherming tegen vuil en vocht. Gebruik geen beschermhoes bij de Keltex tuintafel om vlekken te voorkomen. De tafel heeft een robuust aluminium frame. Dit materiaal heeft de volgende voordelen: stevig, onderhoudsvriendelijk, roest niet en is licht van gewicht.

Deze set bestaat uit:
8x Stripe stapelbare tuinstoel - Antraciet
1x Keltex tuintafel - teak/aluminium - antraciet - 330x101 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097344337347
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 8

Beoordelingen

Gesponsorde producten