Vdgarde Stripe/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.

4689860
2059.00
Je kunt 411 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde Stripe/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.
2059.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stripe/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.

Zoek jij een stijlvolle tuinset met stapelbare tuinstoelen? Dan is de Stripe/ Keltex tuinset echt iets voor jou! Het open design, het strakke ontwerp en de moderne strepen maken de Stripe tuinstoel perfect. Door het lichte gewicht zijn de stoelen eenvoudig te stapelen. Het antraciet van de tuinstoel is een perfecte match met het antraciet aluminium frame van de Keltex tuintafel. De massieve poten en de buizen die onder de tafel zorgen voor een speels effect in combinatie met de strepen van de tuinstoel. Het robuuste teakhouten tafelblad zorgt voor een warme sfeer. Wie nodig jij uit voor de bbq? Bestel de tuinset direct online! Proef zitten kan in één van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen Stripe stapelbare tuinstoel 

De Stripe dining tuinstoel valt op door zijn chique antraciet kleur en open design. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit materiaal heeft de volgende eigenschappen: stevig, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Door deze materialen kan de Stripe stoel het hele jaar door buiten blijven staan en is het onderhouden eenvoudig. Kunststof is daarnaast ook nog licht van gewicht. Ideaal, want zo kun je de stoelen gemakkelijk stapelen. 

Materialen Keltex tuintafel 

De Keltex tuintafel kenmerkt zich door de combinatie van prachtig teakhout met een uniek aluminium frame. Het teakhouten tafelblad is natuurlijk materiaal dat na verloop van tijd kan gaan vergrijzen en eventueel kunnen er barstjes ontstaan. Geen zorgen, dit is normaal bij dit materiaal en draagt bij aan de charme van de tafel. De warme bruine kleur kun je behouden door het hout te behandelen met een teak protector. Je kunt ook een teak shield aanbrengen voor extra bescherming tegen vuil en vocht. Het wordt afgeraden om de Keltex tuintafel te bedekken met een hoes, omdat het teakhout moet kunnen ademenen om vlekken te voorkomen. Door de tafel juist te onderhouden, heb je jarenlang plezier van deze tuintafel. Het blad ligt op een stevig aluminium frame. Dit materiaal heeft verschillende voordelen zoals onderhoudsvriendelijk, roest niet en is licht van gewicht.

Deze set bestaat uit:
6x Stripe stapelbare tuinstoel - Antraciet
1x Keltex tuintafel - teak/aluminium - antraciet - 265x101 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097334163116
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten