Vdgarde Ohio/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-330x101 cm.

4689854
3959.00
Je kunt 791 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde Ohio/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-330x101 cm.
3959.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ohio/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-330x101 cm.

Ben je op zoek naar een stijlvolle tuinset? Dan is de Ohio/Keltex tuinset een must-have voor jouw buitenruimte. De Ohio dining stoel vormt een perfecte match met de robuuste Keltex tuintafel. Deze trendy dining chair biedt niet alleen een elegante uitstraling, maar ook optimaal comfort. Het strakke rope-design rondom het aluminium frame geeft de stoel een bijzondere uitstraling. De Keltex tuintafel is helemaal van nu met zijn aluminium frame en teakhouten tafelblad. De massieve poten en de twee buizen die vanuit het midden lopen, creëren een speels effect. Samen zorgen ze voor een ideale combinatie van stijl en comfort voor jouw buitenruimte. Geniet met 8 personen van deze prachtige tuinset. Ideaal voor gezellige momenten samen. Bestel de Ohio/Keltex tuinset eenvoudig online! Wil je eerst de tuinset in het echt zien? Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn.

Eigenschappen Ohio dining tuinstoel 

De Ohio dining chair combineert een elegant rope-patroon met een stevig aluminium frame. Het rope is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en kan tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Dit touw is om een antracietkleurig aluminium frame gewikkeld. Het frame biedt diverse voordelen: het is weerbestendig, robuust, licht van gewicht en krasbestendig. De bijgeleverde kussens, die voor extra comfort zorgen, zijn vervaardigd uit waterafstotende stof. Hoewel de kussens bestand zijn tegen water, is het aan te raden ze op te bergen bij regen of wanneer ze niet in gebruik zijn.

Materialen Keltex tuintafel 

De Keltex tuintafel heeft een prachtig teakhouten tafelblad. Teakhout is een harde houtsoort en natuurlijk materiaal. Het hout kan op een gegeven moment gaan vergrijzen en gaan werken, waardoor er barstjes kunnnen ontstaan. Geen zorgen! Dit is normaal en hoort bij de charme van een teakhouten tuintafel. Wil je de warme bruine kleur van je teak hout behouden? Gebruik dan een teak protector om het te behandelen. Een teak shield biedt extra bescherming tegen vuil en vocht. Het is beter om de tafel niet met een hoes af te dekken, omdat teakhout moet kunnen ademen om vlekken te voorkomen. Met het juiste onderhoud kun je jarenlang genieten van je teakhouten tafelblad. Het teakhouten tafeblad rust op een uniek vormgegeven aluminium frame. Dit materiaal is stevig, licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. 

Deze set bestaat uit:

8x Ohio dining chair aluminium/rope - antraciet
1x Keltex tuintafel - teak/aluminium - antraciet - 330x101 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097346715730
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 8

Beoordelingen

Gesponsorde producten