Vdgarde Ohio/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.

4689856
3139.00
Je kunt 627 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde Ohio/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.
3139.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ohio/Keltex tuinset-teak/aluminium-antraciet-265x101 cm.

De Ohio/Keltex tuinset mag zeker niet ontbreken in jouw buitenruimte. De Ohio dining stoel is een perfecte combinatie met de robuuste Keltex tuintafel. De trendy Ohio dining chair biedt niet alleen een chique uitstraling, maar ook ultiem comfort. Het strakke rope-ontwerp rondom het aluminium frame geeft de stoel een unieke look. De Keltex tuintafel volgt de laatste trends met een aluminium frame en een teakhouten tafelblad. De massieve poten en de twee buizen die vanuit het midden lopen, zorgen voor een speels effect. Samen vormen ze de perfecte combinatie van stijl en comfort voor jouw buitenruimte. Geniet met 6 personen van deze prachtige tuinset.  Zie jij jezelf al dineren met je gezin aan deze tuinset? Bestel de Ohio/Keltex tuinset eenvoudig online! Liever eerst in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. 

Eigenschappen Ohio dining tuinstoel 

De Ohio dining chair combineert een strak rope-patroon met een aluminium frame. Rope is speciaal ontworpen voor buitengebruik en is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Dit touw is om een antracietkleurig aluminium frame gewikkeld. Aluminium heeft verschillende voordelen. Zoals: weerbestendig, stevig, licht van gewicht en krasbestendig. De meegeleverde kussens, die extra comfort bieden, zijn gemaakt van een waterafstotende stof. Ondanks de waterafstotende eigenschappen, wordt aangeraden de kussens op te bergen bij regen of wanneer ze niet in gebruik zijn.

Materialen Keltex tuintafel 

De Keltex tuintafel combineert prachtig teakhout met aluminium. Het tafelblad van teakhout is een natuurproduct dat na verloop van tijd kan vergrijzen en barstjes kan vertonen. Dit is normaal en draagt bij aan de charme van teakhout zonder de kwaliteit aan te tasten. Wil je de warme bruine kleur behouden? Gebruik dan een teak protector om het hout te behandelen. Een teak shield biedt extra bescherming tegen vuil en vocht. Het is niet aan te raden om de tafel met een hoes af te dekken, omdat teakhout moet kunnen ademen om vlekken te voorkomen. Met het juiste onderhoud kun je jarenlang genieten van je teakhouten tafelblad. Het blad wordt ondersteund door een aluminium frame, dat stevig, licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk is.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097335368367
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten