Vdgarde - Ohio/Oklahoma tuinset - antraciet- 290x100 cm.-9-delig

4690828
4059.00
Je kunt 811 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde - Ohio/Oklahoma tuinset - antraciet- 290x100 cm.-9-delig
4059.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ohio/Oklahoma tuinset - antraciet- 290x100 cm.-9-delig

Een tafelblad met marmerlook, chique rope tuinstoelen en een antraciet kleur kenmerken de Ohio/Oklahoma tuinset. Deze set is een echte blikvanger die je buitenruimte compleet maakt. Het tafelblad met marmerlook voegt een wow-factor toe, terwijl de strakke rope tuinstoelen een chique toevoeging zijn. De antraciet tuinmeubelen vormen samen een prachtig geheel. Nodig je vrienden alvast uit voor gezellige zomeravonden, want de comfortabele tuinstoelen nodigen uit tot urenlang kletsen. Bestel de set eenvoudig online! Liever eerst het comfort in het echt ervaren? Bezoek dan een van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn.

Eigenschappen Ohio dining tuinstoel

De Ohio dining chair combineert een aluminium frame met een strak rope-patroon, speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Dit duurzame rope is bestand tegen weersinvloeden en is om een antracietkleurig aluminium frame gewikkeld. Aluminium heeft vele voordelen: het is weerbestendig, stevig, lichtgewicht en krasbestendig. De bijgeleverde kussens, gemaakt van waterafstotende stof, bieden extra comfort. Hoewel deze stof waterafstotend is, is het aan te raden de kussens op te bergen bij langdurige regen of wanneer ze niet in gebruik zijn.

Materialen Oklahoma tuintafel 

De Oklahoma tuintafel heeft een prachtig keramiek marmerlook tafelblad. Keramiek is een bijzonder harde steensoort. Het materiaal heeft veel pluspunten zoals: krasvast, hittebestendig en uv-bestendig. Het keramieken tafelblad wordt gecombineerd met een antraciet aluminium frame. Aluminium is een populair materiaal voor tuinmeubelen vanwege zijn weerbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en stevigheid. Hierdoor kan de Oklahoma tuintafel het hele jaar door buiten blijven staan. Onderhoud is eenvoudig met een sopje van groene zeep.

Deze set bestaat uit:
8x Ohio dining chair aluminium/rope - antraciet
1x Oklahoma tuintafel - antraciet - 290x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097356171175
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 8

Beoordelingen

Gesponsorde producten