Vdgarde - Ohio/Oklahoma tuinset - antraciet- 240x100 cm.-7-delig

4690829
3139.00
Je kunt 627 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde - Ohio/Oklahoma tuinset - antraciet- 240x100 cm.-7-delig
3139.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ohio/Oklahoma tuinset - antraciet- 240x100 cm.-7-delig

Marmerlook tafelblad, strakke rope tuinstoelen en antraciet kleur zo kun je de Ohio/Oklahoma tuinset het beste omschrijven. Deze tuinset is echt een prachtplaatje en maakt jouw buitenruimte helemaal compleet. Het marmerlook tafelblad zorgt echt voor een wow-factor bij deze tuinset. De strakke rope tuinstoelen zijn een chique toevoeging aan deze tuinset. De combinatie van de antraciet tuinmeubelen zorgt voor een prachtig geheel. Nodig jouw vrienden maar alvast uit voor gezellige zomerborrels. Door de comfortabele tuinstoelen kun je urenlang blijven kletsen. Zie jij deze prachtige tuinset al schitteren in jouw buitenruimte? Bestel de tuinset eenvoudig online! Liever eerst in echt bewonderen? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. 

Eigenschappen Ohio dining tuinstoel

De Ohio dining chair biedt de perfecte combinatie van een aluminium frame met een strak rope-patroon. Dit speciaal voor buitengebruik ontwikkelde rope is bestand tegen weersinvloeden en is om een antracietkleurig aluminium frame gewikkeld. Aluminium biedt meerdere voordelen: het is weerbestendig, stevig, licht van gewicht en krasbestendig, waardoor het ideaal is voor tuinmeubelen. De meegeleverde kussens zorgen voor extra comfort en zijn gemaakt van een waterafstotende stof. Hoewel deze stof waterafstotend is, wordt geadviseerd de kussens op te bergen bij langdurige regen of wanneer ze niet in gebruik zijn.

Materialen Oklahoma tuintafel 

De Oklahoma tuintafel valt op door het unieke  keramiek marmerlook tafelblad. Keramiek is een bijzonder harde steensoort. Dit materiaal heeft diverse voordelen: het is krasvast, hittebestendig en uv-bestendig. Het keramieken tafelblad wordt ondersteund door een antraciet aluminium frame. Aluminium is een geliefd materiaal voor tuinmeubelen vanwege zijn weerbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en stevigheid. Hierdoor kan de Oklahoma tuintafel het hele jaar door buiten blijven staan. Onderhoud is eenvoudig met een sopje van groene zeep.

Deze set bestaat uit:
6x Ohio dining chair aluminium/rope - antraciet
1x Oklahoma tuintafel - antraciet - 240x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097331830813
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten