VDG Rome teak 170 cm. - Natural Brown - tuinset/ King - Paloma Grijs

4689843
1299.00
Je kunt 259 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Rome teak 170 cm. - Natural Brown - tuinset/ King - Paloma Grijs
1299.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Teak houten tuinset met King diningstoel en Rome tafel  

Ben jij op zoek naar een compacte tuinset met hoog zitcomfort? Dan heb je de juiste tuinset gevonden! De Rome tuintafel heeft een robuuste uitstraling. Dit komt doordat de tafel volledig uit teakhout gemaakt is. Wij hebben voor jou deze tuintafel gecombineerd met de King wicker tuinstoel. Het teakhout van de tafel met het grijze wicker van deze diningstoel zorgt voor een mooi plaatje in jouw tuin! Deze King tuinstoelen zorgen ervoor dat jij je een koning of koningin voelt. Door de hoge rugleuning heb je veel steun in je rug. Optimaal zitcomfort gegarandeerd! 

Eigenschappen wicker tuinstoel King - Paloma grijs

Deze wicker diningstoel King is een tuinstoel gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor het frame van de King is er gekozen voor aluminium. Er is bewust gekozen voor aluminium. Dit materiaal kan namelijk niet verroesten, is licht van gewicht en onderhoudsvrij. Om het frame heen is het kunststof vlechtwerk gevlochten. Doordat het vlechtwerk van kunststof is gemaakt is het een hele stevige stoel met een lange levensduur. Kenmerkend aan deze stoel is het hoge zitcomfort. Dit komt voort uit de combinatie van de beste kussens en een hoge rugleuning. Deze tuinstoel heet niet voor niets de King! 

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De tuintafel Rome bestaat volledig uit teakhout. Teakhout valt onder de categorie hardhout en heeft een hoge vezeldichtheid. Het hout voelt hierdoor glad aan en zal niet gaan splinteren. Teakhout heeft de eigenschap dat het door de weersomstandigheden zal gaan vergrijzen. Er zullen ook kleine barstjes in je tafel ontstaan. Dit geeft niet af aan de kwaliteit van je tafel! Indien je graag de originele kleur wilt behouden kan je de tafel beschermen met een  teakprotector. Om de tafel vocht- en waterafstotend te maken kan je een teak shield gebruiken. Wij raden af om de tafel af te deken met een afdekhoes. Wanneer je teakhout afsluit kan het hout niet meer 'ademen'. Er kunnen hierdoor lelijke vlekken ontstaan op je tafel en dat wil je natuurlijk niet!  

Deze set bestaat uit:

4x tuinstoel King - Paloma grijs
1x tuintafel Rome 170 x 100 cm. - Natural Brown

Deze set wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090303668605
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten