VDG Montana/Jersey Deluxe aluminium loungeset

4606056
2419.00
Je kunt 483 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Montana/Jersey Deluxe aluminium loungeset
2419.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Montana/Jersey Deluxe loungeset antraciet

Op zoek naar een moderne en comfortabele loungeset? Dan is de Montana/Jersey loungeset zeker een aanrader. Dankzij de in hoogte verstelbare tafel is het ook mogelijk om te dineren. Hierdoor kun je optimaal genieten van het buitenleven. De Montana/Jersey loungeset antraciet heeft een comfortabele zit en wordt geleverd met dikke loungekussens. De loungeset bestaat uit 1 linkse bank, 1 rechtse bank, 1 hoekelement, 1 middenelement en 1 lounge/diningtafel. Voor een nog sfeervollere uitstraling kun je er ook voor kiezen om de loungeset te combineren met een buitenkleed. 

Eigenschappen Montana loungeset

De Montana loungeset is vervaardigd uit aluminium. Dit materiaal is bestand tegen diverse weersinvloeden en gaat jarenlang mee. Voordeel van aluminium is dat het niet kan verroesten, licht in gewicht is en weinig onderhoud nodig heeft. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. De Montana loungeset wordt standaard geleverd met zit- en rugkussens. Houdt er rekening mee dat de kussens niet waterbestendig zijn. Bij geen gebruik adviseren wij dan ook om deze op te bergen op een droge en geventileerde plek. Mocht je geen plek meer hebben in de schuur dan is een opbergbox een handig alternatief.

Eigenschappen Jersey lounge/diningtafel deluxe

De Jersey deluxe tafel is een stijlvolle tuintafel welke in hoogte verstelbaar is. Hierdoor is het mogelijk om ook vanuit de loungeset te dineren. De lounge/diningtafel heeft een stevig frame van aluminium. Het tafelblad is vervaardigd uit keramiek. Keramiek is een harde steensoort en heeft weinig onderhoud nodig. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek zorgt ervoor dat het blad in top conditie blijft. Het frame van de Jersey Deluxe is ook afgewerkt met keramiek.

Deze 5-delige loungeset bestaat uit:

1x Linkse bank
1x Rechtse bank
1x Hoekelement
1x Middenelement
1x Lounge/diningtafel

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7435102353311
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 294x230x88 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 5

Beoordelingen

Gesponsorde producten