VDG Lima/Baltimor 180 cm. stapelbare tuinset - 5-delig

4606133
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stapelbare Lima diningstoelen en Baltimor Tuintafel

Op zoek naar een moderne tuinset met stapelbare tuinstoelen? Dan is de Lima/Baltimor dining tuinset een absolute aanrader. Deze strakke tuinstoel wordt gekenmerkt door de compacte uitstraling in combinatie met goede comfort! In samenstelling met deze tuintafel heb je een echte oogverblindende diningset in je tuin staan. Dankzij de minimalistische en strakke uitstraling past deze tuinset zeker in jouw tuin! 

Eigenschappen stapelbare tuinstoel Lima

De Stapelbare tuinstoel Lima is een strakke tuinstoel met een moderne vormgeving. De stoel is gemaakt van aluminium frame met antraciet coating. De zit en rugleuning zijn gemaakt van textileen. Dit textileen is grijs van kleur en combineert erg goed bij het antraciet frame. 

Eigenschappen Baltimor tuintafel

De Baltimor tuintafel biedt met zijn lengte van 180 cm. plaats aan 4 personen. Je kan eventueel met 6 personen dineren door gebruik te maken van de kopse kanten van de tafel. Het frame van de Baltimor tuintafel is vervaardigd uit aluminium en behandeld met een beschermende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Voordeel van aluminium is dat het weinig onderhoud nodig heeft, licht in gewicht is en niet kan verroesten. Het tafelblad van de Baltimor tuintafel is gemaakt van "ceramic on glass". Dit is een keramiek laagje dat op een geharde glasplaat wordt aangebracht. Beide materialen zijn bestand tegen diverse weersinvloeden en perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Wanneer het tafelblad vies is geworden kun je deze het beste schoonmaken met water en een zachte doek. Voor een grote schoonmaakbeurt kun je een neutraal reinigingsmiddel toevoegen. Gebruik voor het schoonmaken nooit schuurmiddelen zoals een schuursponsje. Dit kan namelijk vegen en vlekken veroorzaken die er niet meer uit gaan. Gebruik nooit een hogedrukreiniger. Door de hoge waterdruk kan het materiaal aangetast worden.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090308549572
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 46.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten