VDG Jasmine natural/Perth 150 cm. - Ronde tuinset

3715532
1795.00
Je kunt 359 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Jasmine natural/Perth 150 cm. - Ronde tuinset
1795.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ronde tuinset met Jasmine wicker tuinstoel antraciet en Perth tuintafel

Op zoek naar een mooie tuinset met retro uitstraling? Dan is de Jasmine tuinstoel met Perth ronde tuintafel een echte aanrader. Deze 7-delige tuinset is samengesteld uit producten van hoogwaardige kwaliteit. De Jasmine wicker diningstoel heeft heerlijk zitcomfort. Dat is gegarandeerd de hele avond genieten! De Perth tuintafel heeft in het midden een draaiplateau zodat iedereen overal bij kan. Heel gezellig en super makkelijk! 

Eigenschappen Jasmine natural tuinstoel

Het frame van de Jasmine dining tuinstoel is gemaakt van aluminium. Aluminium is licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Het frame heeft een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het kunststof wicker gevlochten. Het wicker is uitgevoerd in een zwarte kleur en combineert dus erg goed bij het frame. Met de Jasmine tuinstoel ga je terug in de tijd. Het rotan van vroeger is nu vervangen door het kunststof vlechtwerk. Dit is onderhoudsvriendelijk en veel duurzamer dan het rotan van vroeger. De open structuur van de Retro vlinder tuinstoel geeft een ruimtelijk effect.

Eigenschappen van de Perth ronde tuintafel

De poten van de Ronde tuintafel Perth hebben een kruisvorm en zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht van gewicht, stevig en het materiaal kan niet gaan roesten. Dit maakt het perfect materiaal voor deze ronde tuintafel. Het tafelblad is van keramiek. Dit is een harde steensoort die gespoten is op een plaat van veiligheidsglas. Het keramiek is kras vast, hitte bestendig en UV bestendig. Kortom ideaal om te gebruiken als tafelblad. De lazy Susan, ook wel draaiplateau genoemd, wordt standaard bij de tafel geleverd. Dit plateau is draaibaar en ideaal als je met meerdere mensen aan de ronde tuintafel eet. Het doorgeven wordt met het draaiplateau een feestje.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090331636676
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten