VDG Jasmine Black/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

3975311
1895.00
Je kunt 379 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Jasmine Black/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig
1895.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Jasmine Black/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

Met deze Jasmine/Silva tuinset creëer je een prachtige en trendy buitenruimte. De Jasmine tuinstoelen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en zwart wicker, wat de stoelen een moderne uitstraling geeft. De ovale Silva tuintafel met keramische tegels en een kruislings onderstel is een echte eyecatcher en biedt voldoende ruimte voor 6 personen. Het comfortabele kussen zorgt ervoor dat je de hele avond comfortabel zit. Geniet met vrienden en familie van heerlijke maaltijden en gezellige avonden in de buitenlucht met deze stijlvolle en comfortabele tuinset. Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen van de Jasmine tuinstoel

De Jasmine dining tuinstoel is een aanwinst voor ieder terras of balkon. De vlinderstoel heeft een retro stijl. Het voordeel van de stoel is dat deze lekker licht van gewicht is. Dit zorgt ervoor dat je de wicker tuinstoel gemakkelijk kunt verplaatsen. Het frame van de Jasmine dining tuinstoel is gemaakt van aluminium. Aluminium is licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Het frame heeft een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het kunststof wicker gevlochten. Het wicker is uitgevoerd in een zwarte kleur en combineert dus erg goed bij het frame. Met de Jasmine tuinstoel ga je terug in de tijd. Het rotan van vroeger is nu vervangen door het kunststof vlechtwerk. Dit is onderhoudsvriendelijk en veel duurzamer dan het rotan van vroeger. De open structuur van de Retro vlinder tuinstoel geeft een ruimtelijk effect.

Eigenschappen ovale tuintafel Silva

Het ovale blad van de Silva tuintafel is gemaakt van keramiek en biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak. Het keramiek is bestand tegen krassen, hitte en vorst, waardoor de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. De tafel heeft een afmeting van 240 x 115 cm. waardoor er genoeg ruimte is voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten. 

Deze set bestaat uit: 

6x Jasmine diningstoel - black
1x Silva tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090305495421
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten