VDG Jasmine black/GI Trinxa ronde tuinset - Ø148 cm.

3924533
1849.00
Je kunt 369 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Jasmine black/GI Trinxa ronde tuinset - Ø148 cm.
1849.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Jasmine black/GI Trinxa ronde tuinset - Ø148 cm.

Een moderne tuinset die als echte blikvanger in je tuin staat! Dat is deze Jasmine/Trinxa tuinset zeker. Het originele onderstel van de Trinxa tuinstoel van Garden Impressions zorgt ervoor dat je hier naar blijft kijken. Het polywood tafelblad zorgt voor een win-win situatie doordat je de voordelen hebt van kunststof en de looks van hout. Met de Jasmine black tuinstoelen zit je ook nog eens uitersterst comfortabel en helemaal in stijl. Deze toffe tuinset is geschikt voor 6 personen. Zo heb je genoeg ruimte voor een groot gezin of een grote vrienden groep. Met wie neem jij plaats? Bestellen kan direct online. Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom!

Eigenschappen Jasmine tuinstoel

De Jasmine dining tuinstoel is een aanwinst voor ieder terras of balkon. De vlinderstoel heeft een retro stijl. Het voordeel van de stoel is dat deze lekker licht van gewicht is. Dit zorgt ervoor dat je de wicker tuinstoel gemakkelijk kunt verplaatsen. De tuinstoel heeft een aluminium frame welke behandeld is met een antracietkleurige poedercoating. Het voordeel van aluminium is dat het niet kan verroesten en weinig onderhoud nodig heeft. Het zitgedeelte van de Jasmine tuinstoel is gemaakt van kunststof vlechtwerkdraad (wicker). Dit materiaal is bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. Doordat er gekozen is voor deze materialen kan de Jasmine het hele jaar door buiten blijven staan.

Eigenschappen Trinxa tuintafel rond

De Garden Impressions Trinxa tuintafel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het frame van de ronde tuintafel is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een beschermende poedercoating. Aluminium heeft een lange levensduur en is super sterk. Het onderstel en tafelblad zijn bekleed met Imowood planken. Dit materiaal is een stevig kunststof welke afgewerkt is met een coating met een niet van echt te onderscheiden houtnerf. Hierdoor lijken de planken op écht teakhout. Het voordeel hiervan is dat je er geen onderhoud aan hebt. De planken kunnen niet gaan rotten en hoeven verder niet behandeld te worden met olie. Het tafelblad is eenvoudig af te nemen met een sopje en een zachte doek.

Deze tuinset bestaat uit:

6x Jasmine tuinstoel - black
1x Garden Impressions Trinxa ronde tuintafel - Ø148 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090300377302
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten