VDG Jasmine/Ottowa 205-265x100 cm. - 7-delige tuinset

3982857
1995.00
Je kunt 399 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Jasmine/Ottowa 205-265x100 cm. - 7-delige tuinset
1995.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Jasmine/Ottowa 205-265x100 cm. - 7-delige tuinset

Op zoek naar een tuinset die veelzijdig inzetbaar is? Ga voor deze Jasmine/Ottowa tuinset! Deze tuinset is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook erg handig. De Ottowa tuintafel heeft namelijk een uitschuifbaar tafelblad. Hierdoor is het tafelblad van 205 cm. naar 265 cm. uit te breiden. In de ingeschoven stand kan je 6 personen laten aanschuiven en uitgeschoven wel 8! De Jasmine tuinstoelen maken dit plaatje helemaal compleet. Het open structuur in combinatie met het wicker geeft een unieke uitstraling. Ga voor comfort, gemak en functionaliteit met deze 7-delige tuinset! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen Jasmine vlinder tuinstoel -Zwart

De Jasmine dining tuinstoel is een aanwinst voor ieder terras of balkon. De vlinderstoel heeft een retro stijl. Het voordeel van de stoel is dat deze lekker licht van gewicht is. Dit zorgt ervoor dat je de wicker tuinstoel gemakkelijk kunt verplaatsen. Het frame van de Jasmine dining tuinstoel is gemaakt van aluminium. Aluminium is licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Het frame heeft een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het kunststof wicker gevlochten. Het wicker is uitgevoerd in een zwarte kleur en combineert dus erg goed bij het frame. Met de Jasmine tuinstoel ga je terug in de tijd. Het rotan van vroeger is nu vervangen door het kunststof vlechtwerk. Dit is onderhoudsvriendelijk en veel duurzamer dan het rotan van vroeger. De open structuur van de Retro vlinder tuinstoel geeft een ruimtelijk effect.

Eigenschappen Ottow tuintafel - uitschuifbaar

Het onderstel van de Ottowa tuintafel is gemaakt van stevig aluminium. Voor extra bescherming is het aluminium afgewerkt met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is perfect geschikt voor buiten gebruik en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast kan aluminium niet verroesten waardoor het een lange levensduur heeft. Het tafelblad van de uitschuifbare tuintafel is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft net als aluminium weinig onderhoud nodig. Deze harde steensoort is perfect geschikt als tafelblad. Het keramiek heeft een robuuste look waardoor de tuintafel een stoere uitstraling krijgt. Daarnaast staat het mooi in contrast met het antracietkleurige frame. Onder elke tafelpoot zit een verstelbaar dopje zodat je de tuintafel stabiel af kunt stellen. Zo heb je geen last van een wiebelende tafelpoot.

Deze set bestaat uit: 

6x Jasmine dining tuinstoel - Black
1x Ottowa uitschuifbare tuintafel

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097335063071
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten