VDG Casablanca/Atlanta verstelbare stoel loungeset - 3-delig

4630931
1119.00
Je kunt 223 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Casablanca/Atlanta verstelbare stoel loungeset - 3-delig
1119.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Casablanca/Atlanta stoel loungeset – 3-delig

Ben jij op zoek naar een verstelbare loungestoelen set voor 2? Dan heb je die hier gevonden! De Casablanca lounge stoel is perfect om in te relaxen. De rugleuning en voetensteun kun je apart verstellen voor de ideale zithouding. Bij deze set zit ook een Atlanta bijzettafel. De Atlanta bijzettafel is handig voor bij je loungestoelen, ligbed of loungeset. Hij is stijlvol, gemaakt van goede materialen, en is vierkant met een afmeting van 50x50 cm en een hoogte van 46 cm.

Eigenschappen verstelbare loungestoel Casablanca

Het frame van de Casablanca tuinstoel is van aluminium. Dit materiaal is licht van gewicht, stevig en onderhoudsvriendelijk. Vandaar dat dit materiaal vaak wordt gebruikt in de tuinmeubelen branche. Om het frame is kunststof vlechtwerk gevlochten. Dit wicker is uitgevoerd in de kleur light grey. Hierdoor krijgt de stoel zijn mooie uitgesproken uitstraling. Het wicker wordt ook wel 2-ply wicker genoemd en is heel sterk. De Casablanca loungestoel gaat hierdoor nog jaren mee! De kussens van de relax stoel zijn grijs van kleur, een mooie combinatie bij het vlechtwerk.

Eigenschappen bijzettafel Atlanta

De Atlanta bijzettafel heeft een stevig frame van aluminium en is afgewerkt met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium heeft als voordeel dat het licht in gewicht is, niet kan verroesten en weinig onderhoud nodig heeft. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Keramiek is een harde steensoort welke krasvast is, bestand is tegen hitte en UV licht. Perfect materiaal om te gebruiken als tafelblad. Het keramiek kun je eenvoudig schoon maken met een sopje en een zachte spons.

Deze loungeset bestaat uit:

2x Casablanca verstelbare loungestoel
1x Atlanta bijzettafel

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097351845804
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 43.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Wicker
  • Afmeting (cm): 83x75x103 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 2

Beoordelingen

Gesponsorde producten