VDG Azoren/Jersey stoel-bank loungeset 4-delig verstelbaar - Antraciet

4606101
2079.00
Je kunt 415 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Azoren/Jersey stoel-bank loungeset 4-delig verstelbaar - Antraciet
2079.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Azoren stoel-bank loungeset 4-delig verstelbaar - Antraciet

Op zoek naar een huiselijke sfeer voor buiten? Dan zit je met deze verstelbare loungeset Azoren/Jersey helemaal goed! Deze loungeset bestaat uit 2 loungestoelen, een 2-zits loungebank en een loungetafel. Door deze opstelling krijg je direct die gezellige sfeer van binnen, alleen dan voor buiten. De Azoren loungestoelen en bank hebben allemaal een verstelbare rugleuning. Bij de loungebank kan je afzonderlijk van elkaar de rugleuning verstellen, zo heeft iedereen de perfecte houding! De Jersey loungetafel is ook verstelbaar, maar dan in hoogte. Hierdoor hoef je niet meer te kiezen tussen loungen of dineren, met deze set kan het allebei! Bestellen van deze set kan direct en gemakkelijk online. 

Eigenschappen Azoren stoel-bank loungeset

Het frame van de Azoren loungestoelen en bank is gemaakt van aluminium. Het aluminium is voorzin van aan antracieten coating die ervoor zorgt dat het onderstel kras- en stootvast is. Het antracieten frame combineert perfect bij de grijze kussens en zorgt direct voor een stijlvolle uitstraling. De rugleuningen van zowel de stoelen als de bank zijn middels een knop aan de binnenkant van de armleuning te verstellen. Het verstellen van de rugleuning gaat via een gasveer, hierdoor kan de leuning traploos versteld worden! De kussens voor de loungestoelen en bank worden standaard meegeleverd. De kussens zijn niet waterdicht, waardoor wij aanrader om de kussens na gebruik op te bergen op een droge en geventileerde plaats. 

Eigenschappen Jersey up & down tuintafel

De Jersey tuintafel heeft een aluminium frame. Het aluminium frame is afgewerkt met een beschermende poedercoating die kras- en stootvast is. Voordeel van aluminium is dat dit materiaal licht in gewicht is, niet kan verroesten en weinig onderhoud nodig heeft. Hierdoor ervaar je jarenlang plezier van deze stijlvolle tuintafel. Als tafelblad is er gekozen voor keramiek. Keramiek is een harde steensoort en dus perfect geschikt als tafelblad. Net als het frame heeft ook het tafelblad weinig onderhoud nodig. Af en toe schoonmaken met een nat doekje volstaat.

Deze 4-delige verstelbare loungeset bestaat uit:

1x Azoren verstelbare 2-zitsbank - Antraciet
2x Azoren verstelbare loungestoel - Antraciet
1x Jersey verstelbare loungetafel 

Wordt geleverd exclusief decoratie.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090300191106
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Textileen
  • Afmeting (cm): 150x85x105 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten