Valiant Hearts: The Great War (Code in Box) - Nintendo Switch

3959132
15.79
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Valiant Hearts: The Great War (Code in Box) - Nintendo Switch
15.79
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek Valiant Hearts: The Great War voor Nintendo Switch, een meeslepend verhaal van moed en opoffering!

Let op: dit product bevat geen cartridge - alleen downloadcode.

Verken een avontuur in de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog

Welkom bij Valiant Hearts: The Great War, een emotionele reis door de Eerste Wereldoorlog, waarin je een groep onvergetelijke personages volgt die elkaar in een door oorlog verscheurd landschap vinden. Deze prachtig vormgegeven puzzel-actiegame combineert diepe narratieve elementen met uitdagende gameplay, en biedt een unieke ervaring die zowel hartverwarmend als hartverscheurend is.

Ontmoet moedige personages en volg hun persoonlijke reizen

Stap in de schoenen van vijf verschillende personages, elk met hun eigen achtergrondverhaal en motivaties. Hun paden kruisen elkaar op cruciale momenten tijdens de oorlog, terwijl ze vechten voor hun geliefden en proberen te overleven in een wereld die verscheurd is door conflict.

Los puzzels op om te overleven en vooruitgang te boeken

Valiant Hearts: The Great War biedt een unieke mix van puzzels oplossen, strategisch denken en actievolle gameplay. Gebruik je verstand en je vaardigheden om obstakels te overwinnen en vijanden te slim af te zijn terwijl je dieper in het verhaal duikt.

Ga op een emotioneel aangrijpende reis

Laat je meevoeren door een diepgaand verhaal dat geworteld is in historische gebeurtenissen. Beleef de reis van sterke personages die elk op hun eigen manier betrokken raken bij de Eerste Wereldoorlog, en laat je ontroeren door hun persoonlijke worstelingen en triomfen.

De unieke gameplay van Valiant Hearts combineert intellectuele uitdagingen met meeslepende actie. Los intrigerende puzzels op terwijl je dieper in het verhaal duikt en de complexiteit van oorlog en menselijke relaties ontdekt.

Ervaar de emotionele impact van oorlog zoals nooit tevoren, door de ogen van gewone mensen die gedwongen worden tot buitengewone daden van moed en opoffering. Laat je raken door de diepe emotionele lagen van deze meeslepende game, die je niet alleen uitdaagt, maar ook inspireert.

Valiant Hearts: The Great War biedt meer dan alleen een game-ervaring; het is een emotionele reis die je niet snel zult vergeten. Bereid je voor op een meeslepend avontuur dat zowel je geest als je hart zal raken!

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk de trailer van Valiant Hearts: The Great War!

Productspecificaties

  • Merk: Ubisoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Ubisoft
  • EAN: 3307216209638
  • Genre games: Actie
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten