Umefa tentharing Tirol 30cm 6 st.

4587795
17.00
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Umefa tentharing Tirol 30cm 6 st.
17.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Umefa tentharing Tirol 30cm pak a 6 stuks

Ben je op zoek naar stevige tentharingen voor je volgende kampeervakantie? Dan biedt Massamarkt de perfecte oplossing met de Umefa tentharing Tirol. Deze set van zes stuks zorgt ervoor dat je tent altijd stevig staat, zelfs bij harde wind. Gemakkelijk te gebruiken en gemaakt van duurzame materialen, deze tentharingen laten je nooit in de steek.

Waarom kiezen voor Umefa tentharing Tirol?

Je wilt dat je tent stevig en veilig staat, of je nu op een camping of in de vrije natuur kampeert. De Umefa tentharing Tirol heeft een lengte van 30 cm, wat zorgt voor extra grip in de grond. Het ijzeren materiaal maakt de haringen robuust en betrouwbaar, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je kampeertrip.

Belangrijkste kenmerken
  • Merk: Umefa
  • Kleur: grijs
  • Lengte: 30 cm
  • Hoogte: 3 cm
  • Materiaal: ijzer

De grijze kleur maakt deze tentharingen onopvallend in de natuur, terwijl hun hoogte van 3 cm zorgt voor een gemakkelijke hantering bij het in de grond slaan. Je krijgt in één verpakking zes stuks, genoeg om je tent stevig te verankeren en onverwachte situaties te voorkomen.

Voordelen van ijzeren tentharingen

IJzeren tentharingen, zoals de Umefa tentharing Tirol, bieden diverse voordelen. Ze zijn sterk en duurzaam, wat betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken zonder dat ze verbuigen of breken. Bovendien houden ze je tent stabiel, zelfs bij slecht weer. De compacte afmetingen maken ze eenvoudig mee te nemen in je bagage.

Bestel nu bij Massamarkt

Voorkom ongemakken tijdens je volgende kampeervakantie en bestel vandaag nog de Umefa tentharing Tirol 30cm pak a 6 stuks bij Massamarkt. Geniet van een zorgeloze kampeerervaring met de zekerheid dat je tent stevig staat.

Productspecificaties

  • Merk: Umefa
  • EAN: 8713899011829
  • Kleur: Grijs
  • Afmeting (cm): 30x3 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten